171

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
18.8.2020

Perjantaina mennään – Super Series käynnistyy!

TPS haluaa tarjota kaikille turvallisen, viihtyisän ja elämyksellisen tapahtuman.

artikkeli_3v3_info.jpg

Super Series -turnaus valtaa Gatorade Centerin perjantaina TPS:n, HIFK:n, Tapparan ja Ilveksen johdolla ja me haluamme sinut mukaan! Olemme tehneet myös kaikkemme sen eteen, että kaikilla Gatorade Centeriin tulevilla on turvallista nauttia kauan odotetusta jääkiekkoviihteestä. 

Gatorade Centerissä noudatetaan valtakunnallisia ja paikallisia viranomaismääräyksiä koronaepidemian aiheuttamien poikkeusolojen aikana. Poikkeusjärjestelyjen tarkoitus on tehdä ottelutapahtumasta turvallinen kaikille osapuolille ja helpottaa tapahtumaan osallistuneiden jäljittämistä mahdollisissa altistumistapauksissa.  

Perjantain tapahtumaa varten olemme jakaneet Gatorade Centerin neljään eri lohkoon. Jokaiseen lohkoon on oma sisäänkäynti, omat ravintolapalvelut sekä omat WC-tilat. Liikkuminen lohkojen välillä ei ole mahdollista. Otteluliput lohkojen sisällä on numeroimattomia. Voit valita paikkasi vapaasti lohkon sisällä.  

artikkeli_superseries_opastus.jpg

Muistathan turvavälit, mikäli tunnet ettei turvavälejä kunnioiteta – ota yhteys lähimpään järjestyksenvalvojaan.  

Sisääntulo Gatorade Centeriin tapahtuu sisääntuloväyliä pitkin. Väylät on aidattu jo ulkoalueella, katso oma sisäänkäyntisi kartasta! Pysäköinti on maksuton. 

Muistathan, että Super Seriesiin ei ole ovimyyntiä. Osta lippusi siis ennakkoon TÄÄLTÄ! 

Toivomme myös, että otat mukaasi kasvomaskin. Mikäli sinulla ei ole kasvomaskia mukana, saat kertakäyttöisen kasvomaskin omalta sisäänkäynniltäsi.  

Käsidesiä on saatavilla sisäänkäynneillä, jokaisen katsomoaukon sisäänkäynneillä sekä kaikilla palvelupisteillä. Kaikissa asiakaspalvelupisteissä on pärskesuoja, lisäksi kaikilla henkilökuntaan kuuluvilla on kasvosuoja.  

Kioskeissa on teipeillä merkitty turvaväli palveltavan asiakkaan ja ensimmäisen jonottajan väliin, kunnioitathan jokaisen turvallista asiointia! Suosittelemme kortti- ja lähimaksamista. 

Ennen Super Seriesin alkua järjestämme Gatorade Centerissä perinteisen Locker room salen klo 15 Verifone Business Clubilla. Locker room salen yhteydessä on myös täyden palvelun lipunmyyntipiste, josta voit noutaa jo maksetun kausikortin tai ostaa täysin uuden kausikortin! Käynti vain ulkokautta. 

Tapahtuman yhteydessä nähdään myös skills competition. Taitokilpailussa toisistaan mittaaa ottavat TPS:n, HIFK:n ja Ilveksen naisten joukkueet. Palkinnot parhaiten suoriutuneelle tarjoaa HC TPS yhteistyökumppani Turun Osuuskauppa TOK. Kilpailu alkaa kello 16:00 ja taitoa mitataan luistelussa, kiekonkäsittelyssä, sekä laukomisessa.

Super Seriesin aikataulu 21.8. 

16:00 Gatorade Centerin ovet auki 

17:00 - 17:30 TPS-Tappara 

17:45 - 18:15 HIFK-Ilves 

18:45 - 19:15 TPS-HIFK 

19:45 - 20:15 Ilves-Tappara 

20:30 - 21:00 TPS-Ilves 

  

Tule halliin vain terveenä. 

Noudata karanteenimääräyksiä ulkomaan matkojen jälkeen.  

Yski hihaan. 

Muista turvavälit.