151

karuselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
5.3.2021

Perjantaina mennään Mikkelissä

TPS ja Jukurit kohtaavat toistamiseen kuluvalla viikolla!

artikkeli_kokoonpano.jpg

Turun Palloseura kohtaa perjantai-iltana Mikkelin Jukurit toistamiseen kuluvalla viikolla. Joukkueet ottivat toisistaan mittaa jo viikon ensimmäisessä ottelussa keskiviikkona. Gatorade Centerissä pelattu kamppailu päättyi mustavalkoisten tyylipuhtaaseen 3–0-voittoon. Perjantain taisto on kokonaisuudessaan joukkueiden kauden neljäs kohtaaminen. Maaliero kolmesta kauden kohtaamisesta on Palloseuran nimissä erolla 12–2

Kotijoukkue Jukurit luistelee Ikioma Areenan jäälle kymmenen ottelun tappioputkessa. Mikkeliläiset pitävät sarjataulukon perää 39 pisteen voimin, kun Palloseura majailee sijalla kolme. Otteluita Seura on pelannut kuluvalla kaudella 42 ja illan kotijoukkueella pelattuja pelejä on kaksi enemmän.

Mikkelin Jukurit on päästänyt kuluvan kauden aikana eniten maaleja kaikista liigaseuroista. Kotijoukkueen tehtyjen ja päästettyjen maalien ero on pakkasen puolella 68 päästetyn osuman verran. TPS on taas tehnyt 16 maalia enemmän mitä omissa on soinut.

Joukkueet kohtasivat keskiviikkona ja Raimo Helmisen johtama valmennustiimi on tehnyt vain yhden muutoksen kokoonpanoihin voitetun pelin jälkeen. Nuori hyökkääjä Aarne Intonen hyppää Hannu Kurun paikalle Petteri Wirtasen ja Mikael Pyyhtiän rinnalle. Venäläismaalivahti Andrei Kareev jatkaa Seura maalilla.