191

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
25.10.2019

Perhepeli lauantaina

TPS-Saipa-ottelussa tarjolla toimintaa perheen pienimmille!

Lauantaina 26.10 pelattavassa kamppailussa on luvassa hauskaa puuhastelua nuoriso-osastolle! Kyseessä on Turun Palloseuran kauden ensimmäinen perhepeli. Ottelussa TPS kohtaa Lappeenrannan Saipan. Perhepelin mahdollistajana toimii Toygroup.

Ennen peliä, sekä ensimmäisellä erätauolla lastenmaailmassa on ohjattua ohjelmaa ja vierailemassa myös Silja Linen Harri Hylje. Ottelun aikana hallin käytävillä on mahdollisuus bongata Harri Hylkeen lisäksi tietenkin Jore-karhu! Lastenmaailma on auki aina toisen erätauon loppuun saakka. 

Ottelun aikana Gatorade Centerissä on myös käynnissä aarrejahti. Vihjeet aarteenetsintään saat sisäänkäynnillä, kun saavut peliin. Aarrejahdin järjestää perhepelin mahdollistaja Toygroup.

Hockey Burgerissa myös tarjolla Kaapo-ateria! Royal-sämpylöiden väliin on laitettu mm. rapeaa paneroitua kotimaista crispykanaa, hiidenhilloa, valkosipulimajoneesia, punasipulia ja maustekurkkua. 

Lauantain ottelu alkaa kello 18.30. Ovet aukeavat puolitoista tuntia ennen ottelua, eli kello 17.00. Lastenmaailma aukeaa ovien yhteydessä. 

Liput otteluun TÄÄLTÄ