271

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HPK TI 2.2. 18:30
29.1.2020

Pelicans vieraaksi Turkuun

Tammikuun viimeinen viikko käynnistyy keskiviikkona Gatorade Centerissä!

artikkeli_tps_pelicans.jpg

Turun Palloseuran viikko käynnistyy kotiottelulla, kun Lahden Pelicans saapuu keskiviikkoiltana Gatorade Centeriin. Kamppailu on kauden kolmas keskinäinen kohtaaminen ja TPS lähtee metsästämään ensimmäistä voittoa lahtelaisista kuluvan kauden aikana. Kaksi aikaisempaa kohtaamista ovat olleet pienten marginaalien pelejä, ja Pelicans on voittanut molemmat ottelut maalin erolla. Joukkueiden viimeisin taisto päättyi lokakuussa Pelicansin 0–1 -voittoon.

TPS lähtee keskiviikkoiltaan allaan tappio Oulusta viime lauantailta. Sarjakärki Kärpät voitti Palloseuran tiukan taistelun päätteeksi toisen erän maaleilla lukemin 3–2. Pohjoisessa mustavalkoisten maaleista vastasivat Markus Nurmi, sekä Petteri Wirtanen.

Lahden Pelicansin tammikuu on ollut vaikea ja joukkue on pystynyt voittamaan vuodenvaihteen jälkeen vain kolme ottelua. Viimeisestä kuudesta ottelusta Pelicans on onnistunut voittamaan vain yhden, kun TPS:n samainen tilasto näyttää neljää voittoa. Illan taistoon lähdettäessä TPS majailee sarjataulukon 11. sijalla neljä pistettä lahtelaisia ylempänä.

TPS:n kokoonpanossa nähdään pieniä muutoksia. Joel Janatuinen on sivussa pienen tällin takia ja Teemu Väyrynen ja Lauri Tukonen vaihtavat paikkoja hyökkäysketjuissa. Aleksi Anttalainen puolustaa yhdessä Jens Olssonin kanssa ja Erik Källgren jatkaa Palloseuran tolppien välissä.

– Hyvillä mietteillä lähdetään kolmen pelin viikkoon! Viime viikolla taistelimme kuusi pistettä ja taistelu jatkuu tänään samoista sijoista taistelevan Pelicansin kanssa. Tammikuu on ollut kova rypistys pelien suhteen, mutta pystyimme nousemaan mukaan pudotuspelitaisteluun, tuumaili hyökkääjä Topi Nättinen aamujään jälkeen.