151

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
28.11.2020

Pata vieraaksi Turkuun

Palloseura lähtee metsästämään viikon kolmatta voittoa Porin Ässistä.

artikkeli_kokoonpano_tps_assat.jpg

Turun Palloseuran kolmen ottelun viikon viimeinen kamppailu pelataan lauantaina Gatorade Centerissä. Perhepelin merkeissä mennään ja vieraaksi Turkuun saapuu Porin Ässät. Kamppailu on runkosarjan toinen keskinäinen kohtaaminen. Palloseuran Liiga-kausi alkoi Porista 2. päivä lokakuuta, jolloin patapaidat voittivat tiukan taistelun lukemin 3–2.

TPS lähtee iltaan allaan 4–6 -voitto Jyväskylästä. Mustavalkoiset tekivät eilen perjantaina Jyväskylässä neljä maalia kolmannessa erässä ja maalien turvin kolme pistettä lähti Turkuun. Palloseura oli kolmanteen erään lähdettäessä kahden maalin takaa-ajo asemassa. Perjantain voitto oli kolmas perättäinen ja viidestä viimeisestä ottelusta mustavalkoiset ovat hävinneet vain yhden.

Perjantaina Jyväskylässä nähtiin paljon maaleja, mutta niin nähtiin Porissakin. Mikkelin Jukurit voittivat porilaiset jatkoajan jälkeen lukemin 5­–6. Ässät ovat hävinneet kaksi viimeisintä kamppailuaan jatkoajalla ja kuntopuntari näyttää vain yhtä voittoa viidestä viimeisestä pelistä.

Illan kokoonpanossa nähdään eiliseen otteluun peilaten vain muutama muutos. Joel Janatuinen ottaa venäläishyökkääjä Timur Ibragimovin paikan Ruslan Iskhakovin ja Austin Ortegan rinnalla. Ruotsalaispuolustajat Johan Ivarsson, sekä Henrik Larsson palaavat tositoimiin. Ukko-Pekka Luukkonen vartioi TPS:n maalia illan ottelussa!