051

tps_hpk_karuselli.jpgkaruselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HPK LA 26.12. 17:00 OSTA LIPUT
23.1.2020

Palloseura vieraskiertueelle

TPS pelaa viikonloppuna Kuopiossa ja Oulussa!

200110_TPS-KÄR_05_TPS_maali.jpg

Turun Palloseura suuntaa viikonlopuksi vieraskiertueelle. Kolmen ottelun viikon kaksi viimeistä kamppailua pelataan kaukana Gatorade Centeristä. Perjantaiksi TPS:n bussi matkustaa Kuopioon ja lauantaina pelataankin jo Oulun Raksilassa.

Samaiset kilometrit kertyvät jo toistamiseen tällä kaudella, sillä Palloseura teki kyseisen retken ensimmäisen kerran jo viime marraskuussa. Viime vuoden kiertueella TPS voitti Kuopiossa pelatun ottelun lukemin 2–5 ja koki tappion sarjakärki Oulun Kärpille numeroin 6–2. Viikonlopun suurena hahmona toimi TPS:n kultakypärä Lauri Pajuniemi, joka iski kahdessa pelissä kolme maalia ja yhden syöttöpisteen.

Tulevan viikonlopun kaava on sama kuin marraskuussa. Perjantaina pelataan Savon sydämessä ja lauantaina pistejahti jatkuu Oulussa. Kilometrejä kertyy paljon ja pisteitä on jaossa kuusi. TPS lähtee kamppailuihin otettuaan kauden kolmannen kotivoiton keskiviikkona. Jyväskylän JYP kaatui suvereenin esityksen päätteeksi lukemin 5–2.

Palloseuran otteet ovat viime peleissä olleet vertaansa vailla. Viidestä viimeisestä kamppailusta turkulaiset ovat keränneet sarjan toiseksi eniten pisteitä ja tehneet eniten maaleja. Hyvät otteet ovat parantaneet huomattavasti pudotuspelihaaveita ja kymmenenteen sijaan on enää vain kaksi pistettä matkaa.

– Isoista pisteistä pelataan, joten luvassa on varmasti kaksi tiukkaa kamppailua. Olemme pystyneet pelaamaan voittavaa jääkiekkoa ja raapimaan tärkeitä pisteitä viime peleistä. Vaikka olemmekin pelanneet hyvää jääkiekkoa, niin pystymme vieläkin parantamaan tekemistä ja iskukykyämme, tuumaili kultakypärä Lauri Pajuniemi ennen matkalle lähtöä.

– Pitkä reissu tulossa ja luvassa on paljon bussissa istumista. Hyvin pitkälti aika menee elokuvien ja sarjojen parissa. Nurmen ”Makken” kanssa istutaan etupenkissä ja lataudutaan tuleviin peleihin, jatkoi nuori hyökkääjä iloisen hymyn saattelemana.