181

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
5.2.2020

Palloseura KooKoon vieraaksi

TPS lähtee haastamaan kovassa lennossa olevaa kouvolalaisryhmää!

artikkeli_kookoo_tps.jpg

Helmikuun ensimmäinen kokonainen viikko pitää sisällään kaksi vierasottelua. Tiiviin tammikuun jälkeen Turun Palloseura jatkaa pisteiden metsästystä keskiviikkona Kouvolassa, kun KooKoo isännöi turkulaisia. Joukkueet kohtasivat viimeksi Lumon Areenalla runkosarjan alussa 25. päivä syyskuuta. TPS voitti kauden ensimmäisen kohtaamisen tylyin numeroin 2–7.

Keskiviikkoillan kamppailu on kauden neljäs kohtaaminen. Syyskuussa pelatun ensimmäisen kamppailun jälkeen kouvolalaiset ovat vierailleet kahdesti Turussa. Molemmilla kerroilla neljä maalia ovat riittäneet voittoon, ja vierailijat ovat pystyneet voittamaan molemmat Gatorade Centerissä pelatut ottelut. Viimeisin taisto päättyi oranssipaitojen 3–4 -voittoon.

Palloseura lähtee Kouvolaan allaan kaksi tappiota viime viikonlopulta. Mustavalkoiset kokivat tiukat tappiot Rauman Lukkoa vastaan back-to-back -otteluista. Viimeisin lauantaina pelattu kamppailu päättyi raumalaisten voittoon vasta voittomaalikilpailun päätteeksi.

Ennen illan ottelua mustavalkoiset majailevat sarjan 11. paikalla kuuden pisteen päässä edellä olevasta Porin Ässistä. Illan kamppailusta ei tule todellakaan helppo sillä KooKoo on hävinnyt viimeisestä kymmenestä ottelustaan vain yhden.

TPS haastaa sarjan neljännellä paikalla majailevan KooKoon ilman kultakypärä Lauri Pajuniemeä. 23 täysosumaa tällä kaudella iskenyt maalintekijä on vakuuttanut otteillaan ja nuori hyökkääjä valittiinkin Suomen A-maajoukkueen mukaan Euro Hockey Tourin Ruotsin-turnaukseen.

Lisäksi turkulaisten kokoonpanosta puuttuvat puolustajat Joe Piskula ja Aleksi Anttalainen, sekä hyökkääjä Topi Nättinen. Anttalainen toipuu vammastaan 3–4 viikkoa, Piskula on vatsataudin kourissa ja Nättinen on puolestaan sivussa henkilökohtaisen syyn vuoksi.

TPS:n tolppien välissä jatkaa ruotsalaismaalivahti Erik Källgren. Julius Pohjanoksa hakee pelituntumaa Mestis-joukkue TuTon paidassa. Palloseuran toisena maalivahtina illan ottelussa nähdään Tomas Keinänen.

– KooKoo on pelannut tosi hyvin ja on yksi Liigan kuumimmista joukkueista. Kouvolassa on iso kaukalo ja he ovat liikkuva joukkue, joten meidän pitää pystyä vastaamaan siihen. Tällä hetkellä pelaamme tärkeistä pisteistä ja vain voitot kelpaavat, tuumaili kapteeni Lauri Korpikoski aamujään jälkeen.