261

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
4.3.2020

Palloseura kohtaa Ilveksen

TPS:n ottelut tamperelaisseuroja vastaan jatkuvat keskiviikkona Gatorade Centerissä.

artikkeli_tps_ilves.jpg

Turun Palloseuran viikon ensimmäinen ottelu pelataan keskiviikkoiltana Gatorade Centerissä. Viime lauantaina Palloseura isännöi Tampereen Tapparaa ja tänään kamppailut tamperelaisia vastaan jatkuvat, kun Ilves saapuu Turkuun. Illan kamppailu on kolmas perättäinen kotiottelu.

Ottelu on TPS:n ja Ilveksen kauden neljäs ja samalla viimeinen kohtaaminen runkosarjassa. Ilves on voittanut kauden keskinäisistä kaksi ja TPS yhden. Palloseura kukisti tupsukorvat runkosarjan toisessa ottelussa Tampereella lukemin 2–4.

TPS lähtee kamppailuun allaan tappio lauantailta. Palloseura jäi nollille, kun Tappara haki kolme pistettä Gatorade Centeristä lukemin 0–5. Viimeisestä viidestä ottelusta mustavalkoiset ovat voittaneet kaksi, kun Ilves on kerännyt viidestä viimeisestä kamppailusta kaksi pistettä turkulaisia enemmän.

Palloseura joutuu lähtemään kamppailuun ilman kultakypärä Lauri Pajuniemeä. Nuoren hyökkääjän loukkaantumistilannetta tarkkaillaan päivä kerrallaan. Juuso Pärssisen laidoilla hyökkäävät Aarne Intonen ja paluun kokoonpanoon tekevä Joel Janatuinen.

– Olemme käyneet läpi lauantain Tappara -ottelua ja sitä mitä voimme parantaa omassa pelissämme. Positiiviset asiat otetaan mukaan, ja tänään meidän pitää heti ottelun alusta pystyä vastaamaan Ilveksen kovaan luisteluun ja kamppailuun, summasi hyökkääjä Juuso Pärssinen aamujään jälkeen.

Liput TPS-Ilves -otteluun TÄÄLTÄ!