281

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HPK TI 2.2. 18:30
25.1.2020

Palloseura Kärppien vieraaksi

TPS lähtee metsästämään kuudetta perättäistä vierasvoittoa!

artikkeli_karpat_tps.jpg

Turun Palloseuran viikon kolmas ja viimeinen ottelu pelataan lauantaina Oulun Raksilassa. Sarjakärki Kärpät isännöi turkulaisia toistamiseen tällä kaudella. Kohtaaminen on runkosarjan neljäs ja viimeisin taisto päättyi jakoajan jälkeen Kärppien 3–4 -voittoon Gatorade Centerissä.

TPS on samanlaisella kahden ottelun vieraskiertueella, kuin viime marraskuun puolivälissä. Ensin pelataan perjantaina Kuopiossa ja sitten lauantaina Oulussa. Eilinen ottelu Savon sydämessä päättyi samaisiin lukemiin, kuin viime marraskuussa. Summerin soidessa Olvi Areenan valotaulu näytti vierasjoukkueen 2–5 -voittoa.

KalPa-ottelun juhlittu sankari oli oikeutetusti hattutempun iskenyt Lauri Korpikoski. Perjantai-illan kamppailu oli ruotsalaismaalivahti Erik Källgrenin toinen TPS-paidassa. Nuori veräjänvartija on voittanut molemmat pelaamansa kamppailut ja torjunut yhteensä 61 laukausta.

Sarjakärki Kärpät on voittanut kaikki kolme tämän kauden keskinäistä kohtaamista. Illan otteluun lähdettäessä kymmenen ottelun otannalla TPS on kerännyt kuitenkin pisteen enemmän kuin oululaiset. Kärpät on myös hävinnyt kaksi viimeisintä kotiotteluaan, kun taas TPS on voittanut viisi viimeisintä vieraissa pelattua taistoa.

Palloseura lähtee illan otteluun yhtä muutosta lukuun ottamatta samanlaisella kokoonpanolla, kuin eilen Kuopiossa. Teemu Väyrynen ottaa Joel Janatuisen paikan Juuso Pärssisen ja kauden jokaisessa ottelussa Kärppiä vastaan osuneen Lauri Pajuniemen rinnalta. Erik Källgren jatkaa TPS:n tolppien välissä!

– Kärpät on aina hyvä joukkue ja meidän pitää pelata eittämättä kauden paras peli, jos haluamme voittaa! Tänään meidän pitää vain taistella kovin ja keskittyä omaan huolellisuuteen. Kamppailuvahvuus pitää olla korkealla tasolla koko ottelun ajan, tuumaili Markus Nurmi ennen illan ottelua.