171

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
16.9.2020

Palloseura hakemaan revanssia

TPS ja Kärpät kohtaavat keskiviikkona back-to-back -ottelun merkeissä.

artikkeli_kokoonpano (1).jpg

Turun Palloseuran valmistautuminen sarjakauteen jatkuu keskiviikkona Virroilla. Back-to-back -ottelun muodossa vastaan asettuu Oulun Kärpät. Joukkueet ottivat ensimmäisen kerran yhteen Erkan Areenalla tiistaina.

Tiistai-illan kamppailusta odotettiin kovaa kamppailua ja tiukkaa vääntöä. Odotukset pitivät paikkansa ja sarjakauden lähestyminen näkyi molempien joukkueiden tekemisessä heti ensimmäisistä luistimenpiirroista lähtien.

Ottelun ensimmäinen 20 minuuttinen piti sisällään kiivasta kamppailua, mutta täysosumia ei nähty. Toinen erä jatkui ensimmäisen kaltaisena ja helpolla ei kumpikaan joukkue päässyt. Toisen erän puolivälin ylityttyä Topias Haapanen rikkoi kuparisen ja vei Palloseuran johtoon ylivoimalla. Haapasen maali jäi erän ainoaksi ja pukusuojiin siirryttiin Palloseuran johdossa.

Ottelun kolmas erä noudatteli ottelun kaavaa ja erikoistilanteita nähtiin molemmissa päissä. Kärpät haki vimmatusti tasoitusta, mutta uhrautuva Palloseura taisteli ja piti kiinni johtoasemasta. Kovasta taistelusta huolimatta, oululaiset onnistuivat lopulta iskemään tasoituksen, niin ikään ylivoimalla.

Varsinaisella peliajalla ei lisäosumia nähty ja ratkaisua siirryttiin hakemaan jatkoajalta. Kolmannen erän lopulla vihelletyn rangaistuksen seurauksena Kärpät aloittivat jatkoajan ylivoimalla. Ottelun ratkaisu syntyi ensimmäisellä minuutilla Jussi jokisen lavasta. 

Palloseura lähtee hakemaan keskiviikon kamppailusta revanssia. Sarjakauden lähestyessä kamppailu kovenee ja Erkan Areenalla nähdään tänään nälkäinen TPS.

Tiistain TPS-Kärpät -ottelun jälkeen Palloseuran kokoonpanossa nähdään pientä liikkuvuutta. Tiistai-iltana kokoonpanossa olleet Austin Ortega, Hannu Kuru, sekä Henrik Larsson huilaavat ja kaukalossa nähdään Petteri Wirtanen, Juuso Pärssinen, sekä Valtteri Pulli. Andrei Kareev aloittaa maalilla.

– Eilen pelasimme hyvin ja tänään lähdemme jatkamaan hyviä otteita. Pitkän tauon jälkeen oli erittäin mukava palata tositoimiin ja kyllä tässä jo innolla odotetaan sarjakauden alkua, tuumaili paluun kaukaloon tehnyt Juhani Jasu aamuharjoitusten jälkeen. 

Illan ottelu on nähtävissä Solidsport-kanavalla.