231

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
18.9.2018

Otteluraportti: TPS taipui taistellen Kärpille

Oula Palveella kahden maalin ilta – oululaiset parempia voittolaukauksissa.

!_av_1116.jpg

Tiistai-ilta Gatorade Centerissä tarjosi kiekkoviihdettä koko rahan edestä. Turun Palloseuran ja Oulun Kärppien vääntö eteni aina voittolaukauskilpailuun asti.

Voittolaukaukset kääntyivät Kärppien eduksi ja niinpä oululaiset poistuivat paikalta 2–3 (2–1, 0–1, 0–0, 0–0, 0–1) -loppunumeroiden myötä.

TPS:n illan hahmoihin kuului kiistatta keskushyökkääjä Oula Palve. Synnynnäinen yleisön viihdyttäjä kieputteli kauden avausmaalinsa avauserässä ja vei TPS:n 1–0-johtoon. Syöttöpisteen maalista leimasi itselleen Zach Budish.

Kärppien Nicklas Lasu tasoitti tiistain taiston pari minuuttia myöhemmin, mutta Palve naulasi 14 minuutin pelin jälkeen illan toisellaan kotijoukkueen jälleen johtoon.

Toisen erän ainoasta maalista vastasi Kärppien Aleksi Heponiemi ja niinpä ottelun päätöserästä oli lupa odottaa asianmukaista huipennusta.

Päätöserässä maalipaikkoja riitti kummallekin joukkueelle, mutta enempää maaleja ei kuitenkaan viimeisen 20-minuuttisen aikana nähty.

Jatkoajalla turkulaiset olivat millimetrien päässä kahdesta sarjapisteestä, mutta tällä kertaa onni ja viimeinen silaus eivät kohdanneet.

Voittomaalikilpailua vedettiin pitkän kaavan mukaan. TPS:ltä onnistui maalinteossa Kaapo Kakko ja Kärpiltä puolestaan Mika Pyörälä sekä ratkaisevan osuman riipaissut Otto Karvinen.

– Hyvin haastettiin Kärpät ja esiinnyttiin erittäin miehekkäästi. Voittolaukauskilpailussa vastustajat tekivät sitten sen yhden enemmän kuin me. Tästä jatketaan palautellen ja taas torstaina isketään kotona KooKoota vastaan, summasi kahden maalin mies Palve.

– Tämä oli kahden hyvän joukkueen kohtaaminen eli tasaistahan tuo pelaaminen oli. Jatkoajalla oli paikka naulata peli, mutta ei tällä kertaa, Palve jatkoi.

– Ihan tyytyväinen olen meidän iltaan. Paransimme ottelun edetessä ja erityisesti toisessa erässä saimme momentumia puolellemme. Kärpät otti loppujen lopuksi sen yhden lisäpisteen, näki puolestaan TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskinen.

Ottelun lehdistötilaisuuden ja Oula Palveen haastattelun löydät HC TPS:n Youtube-kanavalta.

TPS iskee seuraavan kerran Gatorade Centerissä jo ylihuomenna torstaina. Vastassa Kouvolan KooKoo.