231

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
29.9.2018

Otteluraportti: Pelicans repi pisteet TPS:ltä

Turkulaisten heikko ottelun alku kostautui takaiskuina.

290918_pelicans-4.jpg

TPS-Pelicans 1–4 (1–2, 0–0, 0­–2)

Lahden Pelicans aiheutti Turun Palloseuralle lauantaina turkulaisten kauden ensimmäisen pisteettömän illan.

Ottelu alkoi turkulaisittain heikosti. Lahtelaiset iskivät taululle 0–2-lukemat vajaan minuutin pelaamisen jälkeen.

TPS tuli kuitenkin avauserän aikana maalin päähän, kun Santeri Lukka sivalsi ylivoimalla kavennuksen. Syöttöpinnat Lukan maaliin kirjattiin Lucas Ekeståhl-Jonssonille ja Patrick Bjorkstrandille.

Maalittoman toisen erän jälkeen ottelun käsikirjoitus eteni TPS:n kannalta epäsuotuisissa merkeissä. Pelicansin Aleksi Mustonen kasvatti vieraiden johtoa heti erän alkuun ja lisää seurasi, kun Oliwer Kaski osui ylivoima. Tästä ei enää kotijoukkue noussut, vaikka isännät vyöryttivätkin painetta lahtelaisten maalille.

– Tämä ei ollut meidän iltamme, mutta me menemme eteenpäin. Ottelun alku oli meille huono ja olihan siinä epäonneakin, mietiskeli TPS:n maalivahti Henrik Haukeland taiston tauottua.

– Kolmannessa erässä pelasimme mielestäni hyvin, mutta ne maalit jäivät tällä kertaa puuttumaan. Nyt ei auta muuta kuin ottaa tämä opiksi ja siirtää ajatuksia jo ensi viikkoon, jatkoi Haukeland.

TPS:n taistelee seuraavan kerran sarjapisteistä ensi keskiviikkona. Tuolloin vastaan asettuu kotikaukalossaan Porin Ässät.