231

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
2.9.2018

Otteluraportti: München tylytti TPS:ää ylivoimalla

CHL:n alkulohkon avaus jätti parannettavaa tuleville viikoille.

artikkelikuva2.png

Turun Palloseuran CHL-ilta Münchenissä päättyi synkissä tunnelmissa. Kotijoukkue Red Bull München raateli turkulaisia viidellä ylivoimalla, ottelun lopputuloksen ollessa 5–1 (0–0, 2–0, 3–1).

Maalittoman avauserän jälkeen kotijoukkue avasi toisen erän alussa maalihanat. Asialla sunnuntai-iltaan loppujen lopuksi kypärätempun voidellut Mads Christensen.

Trevor Parkes lisäsi isäntien johtoa viisi minuuttia ennen erän päätöstä.

Kolmannessa erässä jännitysmomenttia kesti reilut viisi minuuttia, jonka jälkeen Christensen ja Justin Shugg varmistivat osumillaan illan voittajajoukkueen kotimaata.

TPS:n illan ainoasta maalista vastasi Simon Suoranta. Syöttöpisteet maalit kirjattiin Santeri Lukalle ja Zach Budishille. Maalipaikkoja riitti myös vierasjoukkueelle, mutta 28 laukausta eivät tuottaneet yhtä maalia enempää iloa.

– Lukemat ovat tylyt, sitä on turha kieltää. Olen tyytyväinen avauserän pelaamiseemme, mutta sen jälkeen teimme kentällä luvattoman paljon virheitä. Tähän kuului luonnollisesti ne tyhmät jäähyt, joilla päästimme vastustajan leipomaan ylivoimakuvioitaan, mietiskeli TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskinen ottelun jälkeen.

– Lukemien takaa täytyy toki huomata myös se, ettei vastustajalla tainnut olla viittä maalipaikkaa enempää tasaviisikoin. Sieltä on kaivettava positiivisuutta, Kaskinen jatkoi.

Kaskisen mukaan turkulaisryhmä ryhtyy työstämään CHL-kiertueen antia välittömästi, kun Münchenin illan hiki on pelaajien otsilta kuivunut.

– Totta kai esimerkiksi jäähyjen ottaminen kertoo aina jostain. Oliko se sitten hermostuneisuutta, yli-innokkuutta tai jotain muuta. Sitä meidän täytyy selvittää joukkueen kanssa, kun tämä matka tästä taas jatkuu. Me uskomme omaan juttuumme ja menemme nöyrinä eteenpäin.

TPS:n CHL-ottelut jatkuvat ensi viikolla kahdella kotipelillä Red Bull Müncheniä ja Malmöä vastaan.