211

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
8.9.2018

Otteluraportti: Malmö haki CHL-pisteet TPS:ltä

"Tulos ei tyydytä, mutta olemme oikealla pelillisellä tiellä."

2-tpsartikkeli.jpg

Lauantai-ilta Champions Hockey Leaguen pyörteissä ei tuonut Turun Palloseuralle lisäpisteitä. Vieraaksi saapunut ruotsalainen Malmö Redhawks tarjosi kotijoukkueelle inhottavan iltapuhteen - ja poistui Gatorade Centeristä 1–2 (1–1, 0–0, 0–1)-lukemilla kohti lentokenttää.

Kotijoukkue sai otteluun loistavan lähdön. Kaapo Kakko jatkoi maaliputkeaan kahvittelemalla rangaistuslaukauksen tyylikkäästi Malmön maaliin vajaan viiden minuutin pelaamisen jälkeen.

Avauserässä molemmille joukkueille avautui maalipaikkoja, mutta erityisesti isäntien Rasmus Tirronen näytti maalillaan erittäin vahvaa ja lupaavaa venymiskykyään. Malmön tasoitusmaalille ei hänkään voinut kuitenkaan mitään. TPS vei avauserän laukaukset lopulta 15–8.

Maalittoman toisen erän päätteeksi turkulaisyleisö sai todistaa päätöserässä aktiivisen nälkäistä ja ehjää viisikkopelaamista esittänyttä kotijoukkuetta. Valitettavasti kolmannen erän ainoasta maalista vastasi kuitenkin Malmön tanskalaishyökkääjä Nichlas Hardt.

– Tulos ei tyydytä, mutta olemme oikealla pelillisellä tiellä. Meidän tulomme peliin ja ylipäätään suorittaminen oli erittäin korkealla tasolla, jos lasketaan pois toisen erän pieni musta hetki sähläämisen muodossa, aloitti TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskinen otteluanalyysinsä.

– Kolmannessa erässä olisimme ansainneet enemmän kuin mitä saimme. Oli maalipaikkoja tehdä, mutta ei tällä kertaa onnistumisia enempää. Tätä meidän on vain jatkettava ja mentävä eteenpäin.

Kaskista ilahdutti erityisesti kolmen TPS-pelaajan ilme lauantai-illan CHL-väännössä.

– Tirronen pelasi jälleen toisen hyvän pelinsä putkeen ja Topi Jaakola tuli hyvin sisään joukkueeseemme. Kaapo Kakko oli meidän paras hyökkääjä tänä iltana ja hänen tekemisensä toimii varmasti haasteena muille hyökkääjille. Kaaponhan piti olla nimittäin se, joka haastaa muita, Kaskinen muistutti.

TPS:n seuraava ottelu on kotoinen Liiga-avaus perjantaina 14. syyskuuta. Tuolloin vastustajaksi saapuu Hämeenlinnan Pallokerho.

– Keskitytään vielä hiomaan pieniä juttuja, mutta suureen puristamiseen ei ole enää tarvetta. Vähän erikoistilanteita mennään läpi ja valmistetaan itsemme Liigan alkuun, Kaskinen selvitti.