191

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
6.8.2019

Otteluinfo: TPS-Lukko

Gatorade Centerin ovet aukeavat uuteen kauteen!

tps_lukko_8.8_harjoituspeli.png

Runkosarjaa edeltävän harjoituskauden kolmesta kotiottelusta ensimmäisessä kohtaamisessa vastaan asettuu Rauman Lukko. Kesän pelitauon jälkeen on varmaa, että jäällä nähdään kaksi energistä ja taistelutahtoista joukkuetta. Näytöt annetaan nyt, eikä yksikään pelaaja tule antamaan tuumaakaan periksi, kun haetaan asetelmia syyskuussa alkavaan runkosarjaan.

Loppukesän viihdebudjettisikaan ei tästä kärsi, sillä otteluun on kaikille vapaa pääsy – vaikka olisit raumalainen. Katsomopaikat ovat numeroimattomia alakatsomon paikkoja. Hunajamaailma on vielä tässä ottelussa suljettuna.

Heitetään siis purkkarit nurkkaan ja ahdetaan yhdessä halli täyteen!

Ottelu alkaa torstaina klo 18:30, ovet aukeavat tuntia aiemmin klo 17:30.

Lukko-matsissa sinua palvelevat 3. kerroksen kioskit sekä Sport-ravintola. Eli oluttakin on tarjolla! Ravintolapalvelut aukeavat samaan aikaan kuin ovet. Ole ajoissa, sillä aikainen kannattaja edut nappaa: hallilla villitsee happy hour klo 17:30 – 18:00.

Eikä siinä vielä kaikki. Otteluun vapaan pääsyn lisäksi myös pysäköinti on maksuton.

Kannustamme kuitenkin matsibussin käyttöön. Matsibussiin hyppäät kätevästi Linnankadun pysäkiltä T87, lähdöt klo 17:30, 17:50 ja 18:10. Paluukuljetukset liikennöivät Gatorade Centeriltä ottelun päätyttyä n. 30 minuutin ajan.