211

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
25.9.2018

OTTELUENNAKKO: Uusi Liiga-viikko käyntiin Mikkelissä

"Ei tarvita mitään ylitaktista vääntämistä tai kääntämistä, vaan tehdään kimpassa hommia."

artikkeli25.9.png

Turun Palloseuran kolmen Liiga-ottelun viikko käynnistyy tiistai-iltana Mikkelissä Jukureita vastaan.

TPS matkusti Mikkeliin jo maanantai-iltana – vain ollakseen valmiina, kun kiekko tiputetaan jäähän tänään puoli seitsemältä.

TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskinen lähestyy tiistai-illan ottelua yksinkertaisilla teeseillä.

– Odotusarvona on saman tyyppinen haaste kuin Vaasassa lauantaina. Eli joukkuepelaamiseenhan kaikki tänään kiteytyy. Meidän pitää pelata nopeasti ja yhtenäisesti heti alusta alkaen, teemoittaa Kaskinen Jukurien kohtaamista.

– Ei tarvita mitään ylitaktista vääntämistä tai kääntämistä, vaan tehdään kimpassa hommia. Ihan samalla tavalla yhtä yksinkertaista kuin kaurapuuro ja ruisleipä aamiaisella.

TPS etenee iltaan sarjataulukon toisella sijalla, tasapisteissä sarjaa johtavan Lappeenrannan SaiPan kanssa. Jukurit löytyy puolestaan sijalta seitsemän.

– Mennään iltaan hyvällä meidän omalla perustasolla ja jätetään kaikki ylimääräinen haihattelu pois. Uskon, että sellaisella mentaliteetilla otamme Mikkelistä hyvän tuloksen, Kaskinen näkee.

TPS:n kokoonpanoon ei ole tehty suuria muutoksia. Maalilla jatkaa Vaasassa hyvän ottelun venyttänyt Henrik Haukeland. Lauri Pajuniemi palaa puolestaan kokoonpanoon nelosvitjan oikeaan laitaan.