191

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
22.9.2018

Otteluennakko: TPS vierailee Vaasan Sportin kotikaukalossa

”Tavoitteena tyly ja nöyrä vierasesitys.”

artikkeli22.9.png

Turun Palloseura vääntää lauantai-iltana viikon kolmannen Liiga-ottelunsa. Tällä kertaa mustavalkoiset vierailevat Vaasassa Sportin vieraana. Ottelu on joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen kuluvalla kaudella.

Sport hävisi perjantaina Tampereella Ilvekselle rumasti 6–2. Tämä tulos tarkoittaa TPS:n päävalmentajan Kalle Kaskisen mukaan ainakin yhtä asiaa lauantai-illan varalle.

– Kohtaamme takuuvarmasti ärsytetyn Sportin. Se tarkoittaa sitä, että meidän pitää olla myös henkisesti valmiina pelaamaan ottelun alusta alkaen ja erityisesti sen edetessä, Kaskinen muistuttaa.

Kaskinen peräänkuuluttaa omiltaan myös nöyryyttä. Vertauskuvana toimii edellinen ottelu, jossa TPS menetti 3–0-johtonsa Kouvolan KooKoota vastaan. Samaa ei haluta toistettavan.

– Nöyryyttä tarvitaan takaisin ja nimenomaan puolustuspelaamiseen. Me osaamme hyökätä ja osaamme myös puolustaa. Nämä asiat pitää saada toimimaan myös käytännössä, kun todennäköisesti edessä on kuitenkin paljon kamppailupelaamista.

Turkulaisten maalilla nähdään tänään norjalainen Henrik Haukeland, joka loisti viikko sitten Porissa Ässiä vastaan. Myös Mestiksessä lainalla piipahtanut puolustaja Eetu Pylkkänen nähdään tänään TPS:n vieraskokoonpanossa.

Myös edellisestä ottelusta puuttuneet Jonne Virtanen ja Teemu Väyrynen ovat toipuneet pelikuntoon.

– Tavoitteenamme on lyödä pöytään tyly ja nöyrä vierasesitys. Emme halua antaa kotijoukkueelle yhtään mitään, alleviivaa Kaskinen Vaasan lauantai-illan mustavalkoista käsikirjoitusta.