191

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
15.9.2018

Otteluennakko: TPS vierailee Porin lauantai-illassa

Päävalmentaja Kaskinen vaatii voimaa ja raivoa Ässien kaatoon.

artikkelilauantai.png

Turun Palloseuran Liiga-taival jatkuu tänään lauantaina Porissa Ässiä vastaan. Isomäen pimenevässä illassa kohtaavat joukkueet, jotka molemmat aloittivat Liiga-kautensa jatkoaikavoitolla perjantaina.

TPS:n osalta kokoonpanoon on tehty viilauksia perjantaisen HPK-voiton jälkeen. Turkulaisten maalilla aloittaa norjalainen Henrik Haukeland, vastaavasti puolustaja Olli Kaskinen nousee suoraan pelaavaan kokoonpanoon Santeri Lukan pakkipariksi. TPS:n A-nuorista nostettu Kevin Koski nähdään tänään mustavalkoisten 7. puolustajana.

TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskinen analysoi klo 18.30 käynnistyvää vääntöä selkein pelillisin suunnitelmin.

– Perjantain peli on käyty läpi ja haettu siltä pelillisiä asioita mukaan. Meillä on edelleen iso tahtotila pelata nopeampaa ja selkeämpää jääkiekkoa, Kaskinen kertoo.

– Totta kai voimaa ja raivoa pitää löytää myös molempien maalien edustoille. Meidän avausmaali perjantailta oli hyvä esimerkki siitä, kun uskalletaan mennä maalille ja vääntää irtokiekoista kunnolla, viittasi Kaskinen Patrick Bjorkstrandin raapimaan osumaan.

Kuten tiedetään, voi Porin lauantai-illassa tapahtua mitä tahansa – eikä tunnelmaa tule tästä illasta puuttumaan.

– Pori ja lauantai! Sehän tarkoittaa hienoa suomalaista jääkiekkotapahtumaa. Kova peli on tulossa, mutta meidän pitää olla valmiina myös nauttimaan. Haasteita halutaan ja tässä sellainen tulee eteen. Meiltä löytyy tarvittavat pelilliset aseet hyvään lopputulokseen, painottaa Kaskinen.