011

karuselli_kausikortti21-22.jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_jaaexpot.jpegkaruselli_hunajacast[909].jpgkaruselli_kumppani.jpeg
20.9.2018

Otteluennakko: TPS saa torstaivieraita Kouvolasta

”Me emme halua antaa tänään KooKoolle yhtään mitään”

artikkelikuva.png

Turun Palloseuran Liiga-viikon toinen kotiottelu pelataan tänään Kouvolan KooKoota vastaan. KooKoo saapuu Turkuun hymyssä suin, sillä Tappara kaatui oranssimustien kotiareenalla keskiviikkona 8–3.

Torstai-iltaan kouvolalaisille ei ole käsikirjoitettu lisää hymynaiheita, mikäli TPS:n pelilliset tavoitteet kohtaavat turkulaisten varsinaisen suorituksen kanssa.

– Me emme halua antaa tänään KooKoolle yhtään mitään. Se on illan lähtökohta. Saimme Kärpät-pelin jälkeen käydä asioita läpi ja uskon, että meidän hyökkäyspelaaminen on tänään laadukasta. Se miten me puolustetaan siihen päälle, on tämän illan avainasia, linjaa TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskinen.

– Haluamme olla iholla ja lähellä joka kerta, kun tulee kiekon menetyksiä. Tahdomme saada päälle hyvän tunnetilan ja sitä kautta sytyttää myös kotiyleisön hienoon kiekkoiltaan, Kaskinen jatkaa.

– Me olemme hyvässä vaiheessa joukkueena. Kehitys kehittyy ja tämä pätee myös meidän pelaamiseemme. Haluamme parantaa koko ajan ja KooKoon kohtaaminen antaa tähän erittäin hyvän mahdollisuuden.

Turkulaisten maalilla jatkaa Rasmus Tirronen. Hyökkääjä Oskari Siiki pelaa tänään puolestaan kauden ensimmäisen Liiga-ottelunsa. Siiki nähdään TPS:n kolmosvitjassa Hannu Kurun ja Markus Nurmen kanssa.

Muistatathan, että ennakkoon ostettu lippu on sinulle edelleen edullisin vaihtoehto. TPS-KooKoo-ottelun liput löytyvät kätevästi TÄÄLTÄ.