211

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
28.9.2018

OTTELUENNAKKO: TPS matkustaa JYPin vieraaksi Jyväskylään

Päävalmentaja Kalle Kaskinen haluaa turkulaisten nauttivan Hippoksen hurmoksesta.

artikkeli_28.9.png

Turun Palloseuran vierasotteluputki jatkuu tänään perjantaina Jyväskylässä JYPiä vastaan. TPS iskee iltaan sarjan toiselta sijalta, kun taas vastaavasti JYP majailee taulukossa sijalla kuusi.

TPS:n bussi liikahti Jyväskylän suuntaan iltapäivällä mukanaan tavoite tasapainoisesta suorituksesta.

– Perjantai-ilta ja Hippoksen halli luo tietynlaisen hurmoksen kyllä päälle. Jyväskylässä on hieno päästä pelaamaan kovaa vastustajaa vastaan, se on ihan selkeä juttu, TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskinen maalailee tuntojaan.

– Ottelun tunnetila nousee varmasti korkealle, joten siinäkin mielessä on hyvä fiilis päästä iskemään tänä iltana taas sarjapisteistä.

Kaskisen mukaan TPS:ltä tarvitaan Jyväskylän pimenevässä illassa kokonaisvaltaisesti laadukas suoritus, perusasioita unohtamatta.

– Kyllä se vaan niin on, että ruisleipä ja kaurapuuro -linjalla tätäkin peliä lähestytään. Ei tarvitse ajatella vaikeammin tai hienommin sinänsä yksinkertaisia asioita. Nautitaan illasta, Kaskinen painottaa.

– Meiltä löytyy taitoa ja nopeutta riittävästi, mutta puolustamiseen sekä kamppailupelaamiseen tarvitsemme tiiviyttä. Tätä kautta olen varma, että yhdessä töitä paiskimalla saamme Jyväskylästä sen mitä ansaitsemme, eli sitä asiaa ei tarvitse jännittää.

TPS:n maalilla jatkaa Henrik Haukeland. Varamaalivahtina nähdään puolestaan A-nuorista nostettu Eetu Anttila.

Sairastuvalla Liiga-kauden alkumetrit viettänyt Bernard Isiguzo nousee kokoonpanoon seitsemänneksi puolustajaksi.