karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
8.8.2019

OTTELUENNAKKO: TPS-Lukko

Turkulainen jääkiekkokausi käynnistyy Gatorade Centerissä.

artikkeli_8.8.png

Turun Palloseura iskee torstai-iltana ensimmäistä kertaa Gatorade Centerissä uuden kauden kynnyksellä. TPS ja Lukko kohtaavat klo 18.30 käynnistyvässä harjoitusottelussa, johon on maksuton sisäänpääsy.

Turkulaisten kokoonpanoa silmäilemällä käy selväksi, että koneet ovat käynnissä täysillä sylintereillä. Kotijoukkueen rosterissa nähdään tänään muun muassa hyökkääjät Lauri Korpikoski, Ilari Filppula sekä Petteri Wirtanen. Kesken viime kauden loukkaantunut jenkkipakki Joe Piskula pääsee niin ikään murahtelemaan kotiyleisön edessä.

TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskisen mukaan ottelun teema on turkulaisnäkökulmasta hyvin selkeä.

– Lainataan sen verran jalkapalloa, että puhutaan rohkeasta prässipelistä. Paine- ja jatkopainepeli, jossa on viisi äijää hommissa. Tunteen ja taistelun pitää näkyä pelissä. Tämä sytyttää myös kotiyleisöä ja sitä tätä me lähdemme hakemaan, Kaskinen linjaa.

– Työ on aamuharjoituksen jälkeen tehty ja äijillä on aikaa keskittyä iltaan. Kädet ristiin ja äijät hommiin, Kaskinen naulaa.

Turkulaisten ykkösvitjaa johtaa illalla Ilari Filppula. Lukko-ottelu on myös kokeneelle "taikurille" kauden ensimmäinen testi.

– Olemme tehneet asioita fiksusti kahden ensimmäisen viikon aikana. Kopissa on tosi hyvä fiiilis ja uudet jätkät ovat tuoneet mukanaan paljon hyviä juttuja, tuumaa Filppula.

– Ensimmäinen peli on tietysti omalla tavalla tärkeä. Nähdään varmasti juttuja, jotka toimivat ja vastaavasti niitä asioita, joita täytyy parantaa.

Nyt se alkaa! Illalla nähdään!