281

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HPK TI 2.2. 18:30
2.9.2018

Otteluennakko: TPS ja Red Bull München kohtaavat Saksassa

Hyökkääjä Teemu Väyrynen palaa kokoonpanoon loukkaantumisen jäljiltä.

artikkelikuva.png

Turun Palloseuran CHL-väännöt jatkuvat sunnuntai-iltana Saksassa Red Bull Müncheniä vastaan. Kyseessä on TPS:n toinen alkulohkon ottelu tämän vuoden CHL:ssä.

Turkulaiset ottaa vastaan kotijoukkue, joka aloitti oman CHL-kautensa voitolla Junost Minskistä perjantaina.

– Meidän on aika palata voittoseinälle ja se on meidän osalta illan tärkein asia, paaluttaa TPS:n hyökkääjä Patrick Bjorkstrand ennen ottelua.

TPS:n kokoonpanoon palaa Pitsiturnauksessa alaraajansa satuttanut hyökkäjä Teemu Väyrynen. Päävalmentaja Kalle Kaskisen mukaan Väyrysen mukaantulo tuo mustavalkoisten pelaamiseen yhden uuden ulottuvuuden.

– Teemun edellisestä pelistä on aikaa, mutta luistelua, taistelua ja kamppailupelaamista haluan nähdä häneltä alusta alkaen. Hänelle tekee hyvää päästä joukkueen mukaan vääntämään isokokoista kotijoukkuetta vastaan, Kaskinen maalaa.

Illan saksalaisisäntä tarjoaa TPS:lle todennäköisesti hieman eri tyylisen vastuksen kuin Malmön perjantai-illassa nähtiin. Kaskisen mukaan tämä antaa myös TPS:lle pelillistä etua.

– Haluamme edelleen vahvistaa sitä meidän omaa pelillistä identiteettiämme, jota olemme rakentaneet ja johon luotamme jatkossakin. Alkaa olla aika toteuttaa sovittuja asioita vaihdosta ja erästä toiseen, Kaskinen painottaa.

– Perjantain peli oli pelinopeuden suhteen maksimaalinen. München haluaa pelata varmasti vähän rauhallisemmin ja rytmittää peliä. Toisaalta sunnuntai-iltana pitää pystyä vääntämään fyysisesti kovemmin kuin Ruotsissa. Jos onnistumme pääsemään tänään kiekollisesti hyvään vauhtiin, niin uskon sen kantavan läpi illan. Rauhallisempi tempo on meille jopa etu, miettii Kaskinen.

Väyrysen ohella kokoonpanoon liimataan sunnuntai-illalle aloittavaksi maalivahdiksi Rasmus Tirronen.

CHL-huuma käynnistyy Münchenissä klo 18 Suomen aikaa.