231

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
14.9.2018

OTTELUENNAKKO: TPS isännöi HPK:ta Liiga-avauksessa

”Meidän pitää olla aloitteellisia, nopeita ja rohkeita”

ARTIKKELI.png

Kauan odotettu Liiga-kausi 2018–2019 käynnistyy tänään. Turun Palloseuran osalta tämä tarkoittaa kotiavausta Hämeenlinnan Pallokerhoa vastaan.

TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskisen mukaan kotijoukkueen teesit illan näytökseen ovat selvät.

– Meidän pitää olla aloitteellisia, nopeita ja rohkeita. Olemme saaneet hyvää kokemusta viime aikoina kamppailupelaamisen merkityksestä ja sillä tiellä meidän pitää kyetä etenemään, Kaskinen linjaa.

– Meillä on taitoa ja nopeutta ihan riittävästi, mutta se todellinen kamppailupelaaminen tarvitaan mukaan myös. Se on asia, joka sytyttää kotiyleisönkin, jatkaa Kaskinen.

Kaskinen näkee illan vastustajan HPK:n sopivan pelillisesti erittäin hyvin turkulaisten ajatuksiin.

– HPK on täydellinen vastustaja meille. He ovat nopeuttaneet pelaamistaan ja paineistaa vastustajaa kovaa. Tämä asetelma sopii meille hyvin. Painetaan kaasu pohjaan ja nautitaan illasta.

TPS:n kokoonpanosta puuttuvat hyökkäyskaluston Simon Suoranta sekä kapteeni Lauri Korpikoski. Kaskisen mukaan tilanteelle ei kannata antaa liikaa painoarvoa.

– Pelasimme pari hyvää peliä tällä nykyisellä kokoonpanolla, joten lähestyn tätä asiaa mieluummin siltä kantilta. Ykkösasia on se, että jokainen kokoonpanossa oleva painaa tänään kaiken likoon TPS:n logo rinnassa, viestittää Kaskinen.

TPS:n kokoonpano liikahti vielä ottelupäivän aamuna, kun Joe Piskula kiirehti synnytysosastolle vaimonsa tueksi. Lisäksi TUTO:ssa lainassa ollut puolustaja Olli Kaskinen nähdään illalla mustavalkoisten kokoonpanossa.