211

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
6.9.2018

OTTELUENNAKKO: TPS hakee revanssia Red Bull Münchenistä

Päävalmentaja Kalle Kaskinen vaatii omiltaan luonnetta ja kovuutta.

artikkelikuva.png

Turun Palloseuran Champions Hockey Leaguen ottelut jatkuvat tänään kotikaukalossa Gatorade Centerissä. TPS isännöi saksalaista Red Bull Müncheniä, siis samaista joukkuetta, jolle mustavalkeat taipuivat sunnuntai-iltana numeroin 5–1 Saksassa pelatussa ottelussa.

TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskisen mukaan nopea revanssi sopii hyvin turkulaisjoukkueen ajatuksiin.

– Hyvä, että uusi kohtaaminen tulee vastaan näin nopeasti. Meillä on erittäin tuoreessa muistissa Saksassa pelattu ottelu ja olemme työstäneet tekemistämme sen pelin jälkeen pari päivää. Torstain ottelun lähtökohdat ovat osaltamme selkeät, ja puheet täytyy muuttaa teoiksi, Kaskinen puntaroi.

Mitkä ne lähtökohdat ovat?

– Meidän on ryhdyttävä olemaan ilkeämpiä ja halukkaampia maalinedustoilla sekä näytettävä tietynlaista kovuutta enemmän kuin aikaisemmin. Saksassakin pelasimme sinänsä ihan hyvin, mutta kyllä ne maalinedustat ovat ne paikat, joissa pelit oikeasti ratkaistaan. Hintaa pitää maksaa, jos asioita haluaa tapahtuvaksi, Kaskinen painottaa.

Kahden tappion myötä TPS tarvitsee tänään käytännössä voiton varsinaisella peliajalla, mikäli jatkopelihaaveet halutaan pitää elossa.

– Tässä vaiheessa menemme peli ja päivä kerrallaan. Uskon, että se paras mahdollinen suoritus tulee ihan perusasioihin keskittymisestä. Ja kun saamme hyvän suorituksen, niin sen jälkeen voidaan katsella niitä sarjataulukoita, Kaskinen pohtii.

TPS sai ottelun alla harmittavia uutisia sairastuvan puolelta. Hyökkääjä Simon Suoranta on sivussa tositoimista arviolta kuusi viikkoa alaraajavamman myötä. Vastaavasti alaraajavamma pitää hyökkääjä Lauri Korpikosken toistaiseksi kokoonpanon ulkopuolella. Korpikosken tilannetta arvioidaan seuraavan kerran kahden viikon kuluttua.

Torstain CHL-taisto käynnistyy Gatorade Centerissä klo 19. Ovet aukeavat puolestaan klo 18. Muistathan, että CHL-ottelussa tarjoamme sinulle täysin ilmaisen pysäköinnin.