karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
31.8.2018

Otteluennakko: Malmö-TPS

Turkulaiset valmiina haasteeseen Malmön pimenevässä illassa.

Artikkelikuva kopio.png

Turun Palloseuran CHL-kausi käynnistyy tänään Malmö Arenalla Malmö Redhawksin vieraana. Etukäteisarvioissa ruotsalaisseuraa on kaavailtu ottelun ennakkosuosikiksi, ja tämä astelma kelpaa turkulaisille vallan mainiosti.

– Oli se vastustaja mikä tahansa, niin me lähdemme voittamaan peliä. Takaan, että Malmönkin pelaajat saavat hikoilla ihan kunnolla tänä iltana, lähettää TPS:n hyökkääjä Jonne Virtanen terveisiään.

– Meidän pitää pystyä vastaamaan heidän luisteluunsa ja voittaa niitä kaksinkamppailuja vaihdosta toiseen. Hyvä vaan, että päästään vihdoin irti pelaamaan kunnon panoksilla harjoituspelien sijaan, jatkaa Virtanen.

TPS:n kokoonpano illan ottelun ei sisällä suuria yllätyksiä. Varakapteeni Joe Piskula jäi pois koko CHL-matkalta, sillä hänen perheeseensä odotetaan lisävahvistuksia synnytysosastolla hetkenä minä hyvänsä.

TPS:n maalilla aloittaa tänään norjalainen Henrik Haukeland, jolle illan käsikirjoitus on selkeä.

–Kova vastus odottaa, mutta hyvä vaan. Luotan meidän jengiin ja omaan systeemiimme, joten ei muuta kuin kohti iltaa. Meillä on hyvä mahdollisuus kiusata kotijoukkuetta ja se mahdollisuus kannattaa käyttää, Haukeland linjaa.

–Myös oma pelaamiseni on maistunut päivä päivältä paremmalta ja tekemiseni tuntuu jäällä nopeammalta sekä terävämmältä kuin aikaisemmin.

Ottelu Malmö Arenalla käynnistyy klo 19.30 Suomen aikaa. TPS seuraa kaukalon tapahtumia Twitter-kanavallaan, @hctps.