151

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
14.12.2020

Yhdessä olemme enemmän: Olen TPS -kannatustarrat nyt myynnissä!

Tarrat ovat myynnissä netissä TPS-Shopissa sekä TPS:n Pop Up Storessa 14.12. alkaen.
 

 Varsinais-Suomessa vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi ei Gatorade Centerissä päästä pelaamaan yleisön edessä enää vuoden 2020 puolella. Työ ei kuitenkaan lopu: pelit jatkuvat tällä viikolla ja katse on tiukasti ensi vuodessa ja loppukaudessa. 
 
Toivomme, että mustavalkoinen yhteisö pääsee mahdollisimman pian taas kokoontumaan yhteen. Niin kauan kun se ei ole mahdollista, haluamme tarjota muita tapoja osoittaa tukea ja olla mukana luomassa yhteistä tulevaisuutta: tuomme myyntiin Olen TPS -kannatustarrat. 
 
Olen TPS -tarroja myydään kolmea erilaista, 10 e (54 mm x 86 mm), 20 e (108 mm x 172 mm) ja 50 e (216 mm x 344 mm) hintaan. Näitä tarroja ei saa mistään muualta, ei nyt eikä jatkossa.
 
Tarrat ovat myynnissä netissä TPS-Shopissa sekä TPS:n Pop Up Storessa 14.12. alkaen. Pop Up -kauppa palvelee Hansakorttelissa Yliopistonkadun ja Aurakadun kulmassa maanantaista perjantaihin klo 11–20, lauantaisin 11–16 sekä sunnuntaisin 11–15. Pop Upissa käyvät myös kulttuurimaksuvälineet (Smartum setelit, kortit & mobiili, ePassi mobiilimaksu, Edenredin mobiilimaksu ja Virikeseteli)
 
Tarrat ovat noudettavissa ottelutapahtumissa Lipputoimistosta, kun pääsemme jälleen pelaamaan. Etäkannattajilla on mahdollisuus myös postitukseen. 
 
Tavoitteena on myydä Gatorade Center täyteen: jokainen tarra symboloi yhtä myytyä paikkaa ottelussa. Tarroja voi ostaa vuoden loppuun asti. 
 
Jos ostat 20 e tai 50 e tarran, saat lisäksi halutessasi nimesi Olen TPS -kiitosgraafiikkaan, joka on näkyvillä TPS:n nettisivuilla sekä ottelutapahtumissa. 
 
Yhdessä olemme enemmän.
 
Me kiitämme. Pian nähdään. 
 
olentps_tarra_artikkeli[946].jpg