231

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
29.8.2019

Ole osa tarinaa – Ole TPS

Kausikortilla olet tällä kaudella isompi osa joukkuetta.

kausikortti_artikkeli.png

Mustavalkoinen tarina juontaa juurensa lähes sadan vuoden taakse. Menestys on tavoite, jota kohti Turussa on kuljettu joka ikinen kausi vuodesta 1922 lähtien. Kannua on kohotettu kohti kattoa yksitoista kertaa – mutta ei kertaakaan ilman turkulaisten tukea.

Muistatko, kun marraskuussa 1990 vihittiin uusi kotihalli käyttöön ja Ari Vuori teki Kari Jalosen syötöstä ensimmäisen maalin nykyisen hallin kirkkaiden valojen alla ja välittömästi saman kauden päätteeksi nostettiin Kanada-maljaa?

Entä muistatko, kun huhtikuussa 2010 löimme vastustajan nousten yhdenteentoista mestaruuteemme vastoin kaikkia odotuksia?

Mustavalkoista historiaa luodaan jälleen alkavalla kaudella.

Kausikortilla varmistat paikkasi jokaisena jännittävänä peli-iltana osana joukkuetta läpi kauden. Kun illat pimentyvät, runkosarja käynnistyy ja on tosi kyseessä, kausarilla osoitat, kenen joukoissa seisot.

Kausikortti on ennen kaikkea merkki siitä, että sydämesi on mustavalkoinen ja sykkii perinteikkäälle turkulaiselle jääkiekkoilulle. Koska mustavalkoinen yhteisö pitää yhtä, haluamme osoittaa, että tukenne on ainutlaatuisen arvokasta.

Sen lisäksi, että saat kausikortilla koko pitkäksi talveksi viihdettä ja suuria tunteita, tarjoamme käyttöösi seuraavat eksklusiiviset edut:

  • Ainutlaatuinen mahdollisuus tavata suosikkipelaajat ja päästä pintaa syvemmälle.
  • TPS Shopin tuotteet Gatorade Centerillä ottelutapahtumien yhteydessä -10% 
  • Panimotuotteet arkikotipeleissä -20% (ei koske perjantain eikä lauantain otteluita) 
  • TPS:n A-nuorten ottelut samalla kortilla
  • Kausikorttilaisten oma asiakaspalvelu: kausikortit@tps.fi

Vielä ennen runkosarjaa pääset kausikortilla maksutta paitsi TPS–KooKoo otteluun to 5. syyskuuta., mutta myös kuumaan lauantai-illan kamppailuun TPS–HIFK 7. syyskuuta, runkosarjaotteluiden tapaan kausikorttia vilauttamalla!

Älä enää vaivaa itseäsi lippujen ja paikkavalintojen pyörittelyllä, vaan osta kerralla hyvää koko kaudeksi.

Rakennetaan kausi 2019–2020 yhdessä.

Vedä ostohousut jalkaan ja klikkaa itsesi osaksi mustavalkoista historiaa TÄSTÄ!