171

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
7.10.2020

Mustavalkoista väriä NHL:n varaustilaisuudessa

Puolustaja Eemil Viro varattiin Detroit Red Wingsiin kolmennella kierroksella numerolla 70.

49535618696_02a7a5d11f_h.jpg

NHL:n vuoden 2020 varaustilaisuus käytiin virtuaalisesti etänä 7.–8. lokakuuta. Ensimmäinen kierros käytiin tiistain ja keskiviikon välisenä yönä ja kierrokset 2­–7 keskiviikkoiltana. Varaustilaisuuden ensimmäisellä kierroksella ei valittu kuin yksi suomalaispelaaja, HIFK:n Anton Lundell.

Kolmannella kierroksella ensimmäisenä mustavalkoisena pelaajana valittiin puolustaja Eemil Viro. Detroit Red Wings valitsi nuoren puolustajan numerolla 70.

– Upea fiilis ja pitkä odotus on nyt ohi! Pienestä pojasta asti NHL on ollut unelma ja nyt ollaan askel lähempänä. Varaus ei tietenkään takaa mitään, joten töitä pitää tehdä vielä entistä kovemmin, tuumaili nuori puolustaja varauksen jälkeen.

Viron varauksen jälkeen numerolla 78. varattiin TPS:n slovakialaispelaaja Samuel Knazko. Puolustajan varasi Columbus Blue Jackets.

– Olen todella iloinen ja tietenkin se merkitsee paljon, että olin varaustilaisuuden ensimmäinen slovakialaispelaaja. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, summasi Columbus Blue Jacketsin varaus kuultuaan varauksesta.

Columbus Blue Jackets varasi niin ikään Palloseuran hyökkääjän Mikael Pyyhtiän. Hyökkääjä varattiin neljännellä kierroksella numerolla 114.

– Varaus tuli jopa vähän yllätyksenä, mutta olen todella iloinen Clumbuksen päätyessä valintaan kohdallani. Erittäin mahtava fiilis tällä hetkellä, hehkutti Pyyhtiä.