151

karuselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
4.8.2018

Mustavalkoisia tekoja – Kolme historiallista teemaottelua

HC TPS haluaa kantaa yhteiskuntavastuuta läpi tulevan kauden.

1200x1200.png

HC TPS on yksi Suomen kaikkien aikojen menestyneimmistä jääkiekon liigaseuroista. Meille on tärkeää, että toimintamme tuottaa ikimuistoisten urheiluelämysten ja perinteikkään toiminnan rinnalla paljon yhteistä hyvää.
 
Urheilullisen menestyksen ja huippupelaajien kasvattamisen lisäksi tämä tarkoittaa meille tekoja, jotka lisäävät ihmisten hyvinvointia, suvaitsevaisuutta ja Turun alueen elinvoimaa. Toimintaamme osallistuminen on kaikille avointa ikään, sukupuoleen, ihonväriin tai yhteiskuntaluokkaan katsomatta.

Kunnioitamme Turun Pride-päivää, ja siksi julkaisemme kolmen Liiga-ottelun Jääkiekko kuuluu kaikille -kokonaisuuden. Näillä kolmella ottelulla välitämme viestin siitä, että kansallisurheilumme jääkiekko kuuluu kaikille; Ihonväriin, sukupuoleen tai mihinkään muuhun ominaisuuteen katsomatta. Näistä peleistä puhutaan, mutta ennen kaikkea nautitaan!
 
Historiallinen Pride-ottelu!
5. lokakuuta pelattavassa TPS–SaiPa-ottelussa tehdään historiaa kun Gatorade Centerissä pelataan Suomen ensimmäinen Pride-jääkiekko-ottelu. NHL:ssä ja Ruotsissa Pride-peleillä on jo pitkät perinteet ja nyt Suomi astuu myös esiin HC TPS:n johdolla. Ottelussa nähdään mm. alkushow, jossa mustavalkoiset värimme saavat aivan uutta eloa ja ilmettä. TPS:n joukkueen pelaajille annettaan mahdollisuus käyttää esimerkiksi sateenkaaren värien eristysteippiä. Eikä ilta pääty loppusummeriin, vaan jatkuu Pride-jatkojen muodossa!
 
Suomi 101 - Yhdessä!
Marraskuun 30. päivä pelaamme Gatorade Centerilla Rauman Lukkoa vastaan itsenäisyyttä juhlistavassa Monikulttuurinen Suomi 101 -ottelussa. Tässä illassa soivat niin Sibeliuksen Finlandia kuin Maamme-laulukin, monikulttuurisuutta unohtamatta. Otteluun kutsutaan ihmisiä kaikkiaan 20 eri kielellä ja kannustetaan paikan päälle mm. Turun eri monikulttuurisista lähiöistä. Lisäksi Gatorade Centerin ravintoloissa on tarjolla monikulttuurinen ruokavalikoima, joka tuo oman mausteensa yhteiseen jääkiekkoiltaan monikulttuurista Suomea juhlittaessa!
 
Ei kiusaamiselle!
Kolme erilaista elämystä huipentuvat 7. joulukuuta, jolloin HC TPS ja Kalpa kohtaavat Kiusaamisen vastaisessa ottelussa. Tässä perjantai-illassa tahdomme välittää tunnelmaa siitä, ettei HC TPS:n toiminnassa ja peleissä kukaan jää yksin. Tämän ottelun myötä käynnistyy myös HC TPS:n virallinen koulukiertue, jonka aikana koko Liiga-joukkue kiertää Turun alueen kouluja levittämässä kaikille avoimen TPS-perheen kiusaamisen vastaista sanomaa.

Tule mukaan! Voit vaikuttaa teemapelien ohjelmaan ja sisältöön lähettämällä ideoita ja palautetta osoitteeseen tps@tps.fi

Liput otteluihin tulevat myyntiin keskiviikkona 22.8. –  Joukkue olemme me!