211

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
16.11.2018

Mustavalkoiset Kuopion illassa

TPS ja KalPa kohtaavat ensimmäistä kertaa tällä kaudella.

16_11_artikkeli.png

Turun Palloseura taistelee viikonloppuna sarjapisteistä kaukana pohjoisemmassa Suomessa. Tänään perjantaina TPS kohtaa Kuopiossa KalPan. Lauantaina turkulaisia isännöi puolestaan Oulun Kärpät.

Kuopion ottelun asetelmat ovat erittäin mielenkiintoiset. Illan isäntä KalPa on hävinnyt viimeisestä 13 ottelustaan peräti 12. Myös TPS on edennyt haasteiden edessä, häviten kaksi edellistä otteluaan. Varmaa onkin se, että toisen joukkueen tappiotaival päättyy tähän iltaan.

TPS matkusti Kuopioon latautumaan jo eilen torstaina. Joukkueen kokoonpanoon on tehty pieni muutos, kun Oskari Siiki korvaa Otto Niemisen turkulaisten neloskentässä.  Muita muutostöitä TPS:n miehistöön ei ole tehty.

TPS:n puolustajalle Santeri Lukalle illan ottelu merkitsee paluuta viime kauden kotihalliin. Taitava puolustaja odottaakin illan KalPan kohtaamista vesi kielellä.

– Vanhan seuran kohtaamiseen ei tarvitse kyllä erikseen ladata fiilistä, sillä se tulee varmasti itsestään, Lukka painottaa.

– Meillä on pari tappiota alla, mutta joukkueessa on kuitenkin hyvä fiilis päällä. Välillä niitä tappioita vaan tulee. Otetaan tähän paikkaan ryhtiliike, visioi Lukka pohjoisen kiertueen otteluiden alla.

Illan taisto Niiralan Montussa käynnistyy klo 18.30.