051

tps_hpk_karuselli.jpgkaruselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HPK LA 26.12. 17:00 OSTA LIPUT
15.3.2019

Musta hurma laskeutuu Turkuun!

Playoffs-kausikortilla varmistat paikan ja elämyksesi.

playoffskausari_ticketmaster.jpg

Koko Turun odottamat Liigan playoffs-taistot ovat vihdoin käynnistymässä. Turun Palloseura kohtaa puolivälierässä Hämeenlinnan Pallokerhon. Ottelupari isketään käyntiin ensi viikon torstaina, 21. maaliskuuta Gatorade Centerissä klo 18.30.

Oma paikka katsomossa on paras paikka myös playoffsien aikana. Kotisohvalla sinua ei kuule kukaan, mutta Gatorade Centerin sykkeessä olet yksi meistä. Playoffs-kausikortilla varmistat sen, että elät oman joukkueesi mukana koko kevään. Aina omalla paikallasi.

Playoffs-kausikortit ovat myynnissä nyt. Varmista paikkasi TÄÄLTÄ!

Mikäli playoffs-kausikorttiin jää pelaamattomia pelejä, ne hyvitetään kauden 2019-2020 runkosarjan kausikortin hinnasta. Kausikortit uusitaan automaattisesti ensi kaudelle. Uusimisen yhteydessä huomioidaan myös mahdollinen hyvitys.

Jos olet estynyt jatkamaan kausikorttia ensi runkosarjaan, hyvitys voidaan suorittaa myös asiakkaan tilille. Tästä on ilmoitettava erikseen sähköpostitse kausikortit@tps.fi. Laitathan viestiin mukaan kausikorttipaikkasi, yhteystietosi sekä tilinumerosi. Tästä on ilmoitettava viimeistään to 20.6.2019 klo 12:00 mennessä.

Irtolippujen myynti playoffseihin käynnistyy puolestaan maanantaina 18. maaliskuuta klo 12.

Näitä pelejä on odotettu ja nyt ne ovat täällä. Missä sinä olet?