211

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
13.9.2018

Muista nämä perjantain Liiga-avauksessa!

Seitsemän asiaa, jotka sinun täytyy tietää perjantai-illasta.

26207359867_bb1b8116d6_k.jpg

Perjantaina käynnistyvä Turun Palloseuran Liiga-kausi antaa sinulle unohtumattoman elämyksen. Jotta iltasi olisi täydellinen alusta alkaen, listasimme muutamia tärkeitä asioita huomioitavaksi perjantaihin liittyen.

1. Saavu ajoissa paikalle! Suosittelemme ennakkolipun ostoa ja saapumista Gatorade Centeriin reilusti hyvissä ajoin. Kun toimit näin, vältyt turhalta jonottamiselta, lippuluukuilla seisomiselta ja voit keskittyä itse olennaiseen. Ennakkolippuostoksen voit tehdä kätevästi TÄÄLTÄ!

2. Parkkimaksu on ilmainen ensimmäisen 30 minuutin osalta klo 17-17.30!

3.  Ravintolakatsomo upgrade: Kausikortilla voit päivittää itsesi matsissa ravintolakatsomoon: Gold & Silver -kortilla hinta on 10 euroa ja muilla kausikorteilla 20 euroa. Hinta sisältää paikan katsomoravintolassa sekä virvoitusjuoman ja kahvin. Voit varata paikkasi osoitteesta: kausikortit@tps.fi TAI hallin lipunmyynnistä pisteestä numero 5.

4. Ravintolakatsomoon pääsee vain ravintolakatsomolipulla. Gatorade Centeriä ei voi siis enää kiertää ympäri kolmannessa kerroksessa.

5. Alkushow´ssa käytetään voimakkaita ääni- ja valotehosteita sekä savukonetta. Käytettävät tehosteet voivat olla vaaraksi epileptikoille ja migreenistä kärsiville.

6. Maailman paras Hunajamaailma lapsille aukeaa tunti ennen ottelun alkua. Hunajamaailmasta lisää TÄÄLTÄ.

7. Nauti illasta!