281

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HPK TI 2.2. 18:30
15.8.2019

Mitä sinä haluat TPS-Someen?

TPS:n sosiaalisen median käyttäjämäärät jatkavat kasvuaan. Anna äänesi kuulua ja vaikuta sisältöihin.

iconit_artikkeli.png

Videoita, kuvia, hassuttelua vai asiallisen vakavaa? Sosiaalisen median kanavat tarjoavat tätä nykyä mahdollisuuksia monipuolisiin tuotantotapoihin. HC TPS haluaa jatkossa tarjota entistäkin parempaa ja ainutlaatuista materiaalia Some-kanavissaan.

– Kyllä me haluamme tavoittaa ja yhdistää enemmän ihmisiä mukaan tähän mustavalkoiseen tarinaamme. Ovet TPS:n sosiaalisen median kanaville ovat kaikille avoinna ja kaikille me haluamme nimenomaan materiaalia myös tarjota, painottaa TPS:n markkinoinnista ja viestinnästä vastaava Eero Tuominen.

TPS tarjoaa lisää nähtävää myös pelaajien arjesta. Instagram Stories saikin jo elokuun alussa hmeteltäväkseen TPS-hyökkääjä Topi Nättisen päivityksiä. Myös LIVE-lähetyksiä ja vierasmatkojen tapahtumia on tarjolla kauden mittaan.

– Joukkue on ottanut tämän "Some-loikan" vastaan kertakaikkisen fantastisesti. Esimerkiksi käynnissä olevalta harjoitusleiriltä pelaajat ovat tuottaneet materiaalia, joka on niin aitoa kuin olla voi. Se aitous, huumori ja elämän maku myös kiinnostavat meidän seuraajiamme.

– Meidän tavoite on päästää TPS:stä kiinnostunut ihminen niin lähelle joukkueen arkea, että tunneside ja kiinnostavuus nousevat uudelle tasolle. Ihmisiltä ihmisille, jatkaa Tuominen.

Jokaisella on nyt mahdollisuus vaikuttaa siihen sisältöön, jota TPS kanavilleen jatkossa tuottaa.

Anna palautteesi kuulua! Pistä sähköpostia eero.tuominen@tps.fi