281

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HPK TI 2.2. 18:30
9.1.2020

Mikael Pyyhtiä joulukuun paras

Miesten edustusjoukkueessa debytoinut Mikael Pyyhtiä valittiin Nuorten SM-liigan joulukuun parhaaksi pelaajaksi!

artikkeli_pyyhtia.jpg

Turun Palloseuran hyökkääjä Mikael Pyyhtiä on valittu Nuorten SM-liigan joulukuun parhaaksi pelaajaksi. Hyvät suoritukset kaukalossa eivät jääneet keneltäkään huomaamatta ja nuori hyökkääjä murtautuikin joulukuun aikana miesten edustusjoukkueeseen. Nuorten liigan kuukauden pelaajan valitsi alle 18-vuotiaiden poikien maajoukkueen valmennusjohto.

–  Ihan kivaltahan tällainen kunnianosoitus tuntuu ja on mukava huomata, että omaa tekemistä kaukalossa arvostetaan. On tuntunut hyvältä pelata ja kausi on edennyt todella positiivisesti tähän mennessä. Pitää vain jatkaa kovaa työntekoa, tuumaili Nuorten SM-liigan joulukuun parhaaksi pelaajaksi valittu Mikael Pyyhtiä.

TPS:n A-nuoret jatkavat kautta vuodenvaihteen jälkeen ylemmässä loppusarjassa ja taistelevat paikasta kevään kovimmissa peleissä. Alkusarjassa Pyyhtiä kirjautti tililleen kymmenen maalia ja yhteensä 36 pistettä. Loppusarjassa nuori hyökkääjä ei tule kuitenkaan todennäköisesti hirveästi tehoilemaan, sillä Spengler Cupissa debytoinut 18-vuotias pelaaja on esiintynyt vahvasti miesten edustusjoukkueessa.

Pyyhtiän ensikosketus miesten peleihin tapahtui Sveitsin Davosissa pelatussa Spengler Cupissa. Turnaus pelattiin joulun välipäivinä ja joukkue lensi uudeksi vuodeksi takaisin Suomeen. Liigavauhtia nuori hyökkääjä pääsi maistamaan jo vuoden ensimmäisessä ottelussa Tampereen Ilvestä vastaan. Heti debyytissään Pyyhtiä kirjautti itselleen syöttöpisteen Zach Budishin tekemään osumaan.

–  Spengler Cup oli kyllä upea tapahtuma ja oli todella hienoa pelata siellä ensimmäiset pelit edustusjoukkueessa. Kunnon festivaalitunnelman säestämänä erittäin kovia pelejä. Liigassa kova vauhti on jatkunut ja joka ilta pitää laittaa kaikki peliin, summasi Pyyhtiä edesottamuksiaan miesten peleissä.

–  Samalla meiningillä jatketaan eteenpäin ja ei tässä lähdetä mitään sen enempää muuttamaan. Loppukauden tavoitteena pyrin vakiinnuttamaan paikan edustusjoukkueen kokoonpanossa. Tietenkin annan panokseni A-nuorten joukkueelle, jos pudotuspelit koittavat, jatkoi nuori hyökkääjä suunnaten katseet jo tulevaan.