281

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HPK TI 2.2. 18:30
11.10.2019

Mestiksen maalitykki siirtyy TPS-paitaan

Turun Palloseura on tehnyt 1+1-mallisen pelaajasopimuksen hyökkääjä Joel Janatuisen kanssa.

Joel_Janatuinen_TUTO-1.jpg

Turun Palloseura on tehnyt 1+1-mallisen pelaajasopimuksen hyökkääjä Joel Janatuisen kanssa. 24-vuotias laitahyökkääjä siirtyy TPS:n paitaan TUTOsta, jossa hän ehti tällä kaudella iskemään Mestiksessä kolmessa ottelussa viisi osumaa.

Espoossa varttunut Janatuinen pelasi edelliset neljä kautta Yhdysvaltojen yliopistosarjassa, josta paluu Suomeen tapahtui täksi syksyksi.

– Joel on mielenkiintoinen pelaaja. Hän on pelannut Mestiksessä isossa roolissa alkukauden ja osoittanut pystyvänsä olemaan siellä tehokas ja hyvä maalintekijä, taustoittaa TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki tuoreen sopimuksen taustoja.

Janatuinen itse otti Liiga-sopimuksen vastaan luonnollisesti iloisella mielellä.

– Helvetin hyvältä tuntuu! Paljon duunia on tehty tämän eteen, erityisesti viime kesän aikana. Siinä mielessä tämä on palkinto ja osoitus siitä, että oikealla tiellä ollaan. Hienoa päästä TPS:ään, Janatuinen herkuttelee.

Janatuinen paaluttaa tuovansa kaukaloon monipuolista ja ratkaisuvalmista osaamista.

– Pidän itseäni monipuolisena pelaajana. Tykkään olla vastuullinen kaukalon molemmissa päissä. Totta kai myös ratkaisuihin täytyy kyetä, kun paikka maalintekoon tulee.

 

Joel Janatuinen

Syntynyt: 2.2.1995, Espoossa

Mitat: 183 cm/ 86 kg

Pelipaikka: Laitahyökkääjä

Kätisyys: Left