171

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
25.3.2019

Maanantai on tehty kotivoitosta

"Jos meitä koetellaan, niin pitää vaan uskoa ja malttaa."

25.3artikkeli.png

Taistelu neljännesfinaaleissa jatkuu tänään kello 18.30 Gatorade Centerissä, kun katkeran tappion lauantaina kokenut TPS lähtee jahtaamaan ensimmäistä kiinnitystä ottelusarjassa. Jännittävä trilleri päättyi tapahtumarikkaiden vaiheiden jälkeen lopulta HPK:n 5–3-voittoon. Tunteet kävivät kuumana läpi ottelun ja samankaltaista Playoffs-vääntöä voi odottaa myös tämän illan kamppailulta.

– Viime pelissä oli sydän ja tunne semmoisella tasolla, mitä Playoffs-pelaaminen vaatii, kommentoi TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskinen maanantain aamujäiden yhteydessä.

Ottelusarja on nyt 2–0 HPK:lle, mutta mikään ei todellakaan ole vielä ohi. Voiton TPS kuitenkin tarvitsee.

Maanantain aamujäiltä huokui keskittynyt ja latautunut fiilis. Kaskinen peräänkuulutti omilleen raivoa, järkeä ja kärsivällisyyttä.

– Kärsivällisyyden hetket. Jos meitä koetellaan, niin pitää vaan uskoa ja malttaa. 60 minuutin maraton ja yhdessä hommia, Kaskinen jatkaa.

Kokoonpanoon on luvassa muutoksia kolmanteen koitokseen. Henrik Haukeland vaihdettiin maalin suulle Hämeenlinnassa ensimmäisen erän jälkeen ja hyvän ottelun pelannut norjalainen aloittaa tänäänkin tolppien välissä.

Lauantain ottelussa oli nähtävissä jo parempaa ilmettä mustavalkoiselta laumalta, mutta hyökkäyspään onnistumiset ja tehot jäivät liiaksi Kaapo Kakon ja ykköskentän vastuulle. Esimerkkiä ja asennetta lauantain kamppailussa näyttänyt ykkösnyrkki pysyy ainoana ketjuna samassa muodostelmassa. 

Lauantaina huilannut kapteeni Lauri Korpikoski palaa kokoonpanoon ja pelaa Ilari Filppulan ja Lauri Pajuniemen kanssa.

Patrick Bjorkstrandin laidoilla hyökkäävät Otto Nieminen ja Petrus Palmu. Jonne Virtasen laidoilla puolestaan Elias Karvonen ja Markus Nurmi.

– Iso peli! Jokaisen täytyy löytää se 100% suoritus ja rutistaa vielä vaikka vähän sattuu ja väsyttää. Täytyy löytää ne viimeisetkin energiat, millä haetaan se voitto, arvioi kokenut Plaoffs-kävijä Ilkka Heikkinen.

– Pitää rutistaa jokainen vaihto eikä anneta mitään HPK:lle, ”Bono” jatkaa.

TPS-HPK tänään klo 18.30!

Usko ja tule!