231

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
1.12.2018

Lukko vahvempi kotikaukalossaan

Zach Budishin kaksi maalia mustavalkoisten valopilkkuna.

45397417144_5a13286247_o.jpg

Lukko–TPS 5–2 (1–0, 0–1, 4–1)

Toisen kerran kahden päivän sisään kohdanneet TPS ja Lukko päättivät Liiga-viikkonsa seitsemän maalin kiekkonäytelmään. Turkulaisnäkökulmasta TPS:n kaksi tehtyä maalia raumalaisten viittä vastaan oli liian vähän.

Lukko iski avauserässä kertaalleen ja ottelun seuraavaa maalia saatiin odotella aina toisen erän viimeiselle minuutille asti. Sen riipaisi TPS:n Zach Budish Oula Palveen ja Ilari Filppulan syötöistä. Tämä tasoitus takasikin kolmanteen erään herkulliset lähtökohdat.

TPS:n kannalta herkku vaihtui kitkeryyteen reilussa neljässä minuutissa. Sen verran Lukko tarvitsi aikaa kolmannen erän alussa kahden maalin tekoon.

Budish nostatti illan toisella maalillaan mustavalkoisen tunnelmia, kun pelikello näytti aikaa 51.29. "Budin" maaliin syöttöpisteen merkkautti Joe Piskula.

Maalia lähemmäksi ei TPS kuitenkaan päässyt. Lukko soitatti maalilauluaan vielä kahdesti, joista tosin jälkimmäinen heilahti tyhjään TPS-maaliin.

Turkulaisten raivokas ja energinen peli-ilme ei siis tuottanut tällä kertaa sarjapisteitä, mutta kolmen pelin viikon päälimmäinen maku on kuitenkin positiivinen.

– Jätkät laittoivat kyllä kaiken pelin mitä vaan lähti, eli siitä tämä ei jäänyt kiinni, pohdiskeli TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskinen omiaan Rauman lauantai-illan jäljiltä.

– Viikko oli meiltä hyvä. Äijät ovat hyvin mukana ja pelaamisessamme on hyvä rytmi. Toki tällaisina viikkoina toivoisi, että olisi mahdollisuus jonkinlaiseen rotaatioon kokoonpanoon suhteen, sillä nyt muutama pelaaja joutui todella kovan kuorman alle. Saimme tästä viikosta kuitenkin sen mitä ansaitsimme, Kaskinen linjasi.

TPS:n tulevaan Liiga-viikkoon kuuluu perjantain kotiottelu KalPaa vastaan ja lauantaina vuorossa on vierailu Kouvolaan.