karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
3.9.2020

Lukko saapuu vieraaksi

TPS:n harjoituskauden toisessa täyspitkässä ottelussa vastaan asettuu Rauman Lukko.

artikkeli_kokoonpano.jpg

Turun Palloseuran ottelut jatkuvat torstaina Gatorade Centerissä, kun vieraaksi saapuu Rauman Lukko. Kamppailu on harjoituskauden toinen täyspitkä ottelu. Joukkueet kohtasivat viimeksi elokuun 7. päivä Raumalla pelatussa Pitsiturnauksessa.

TPS lähtee iltaan allaan kaksi voittoa Tampereen Super Series -turnauksesta. Palloseura kaatoi viime perjantaina pelatussa turnauksessa Tampereen Tapparan, sekä Oulun Kärpät. Kaksipäiväisen turnauksen ensimmäinen päivä oli mustavalkoisille vaikeampi. Torstai-illan otteluista TPS ei onnistunut kaivamaan pisteitä.

Rauman Lukolle illan ottelu on harjoituskauden kolmas täyspitkä ottelu. Pitsiturnauksen jälkeen Lukko on kohdannut Vaasan Sportin ja Porin Ässät. Lukko voitti porilaiset viime perjantaina pelatussa ottelussa lukemin 1–3, mutta hävisi Sportille jatkoajan jälkeen numeroin 1–2.

Palloseuran kokoonpanossa ei suuria muutoksia edellisiin otteluihin verrattuna nähdä. Andrei Kareev jatkaa maalilla ja Markus Nurmi, sekä Lauri Pajuniemi hyökkäävät yhdessä Juuso Pärssisen kanssa. Illan kapteenina toimii ruotsalaispuolustaja Oliver Bohm.

– On hienoa päästä taas pelaamaan! Kaikki on mennyt hyvin ja olemme harjoitelleet kovaa. Runkosarja lähestyy kovaa vauhtia ja odotus tosipeleistä vain kasvaa, tuumaili ruotsalaispuolustaja Oliver Bohm ennen illan ottelua.

– On suuri kunnia toimia illan kamppailussa joukkueen kapteenina. Valinta kertoo siitä, että minuun uskotaan joukkueen sisällä. Siitä on hetki, kun viimeksi olen toiminut kapteenina. Toivottavasti muistan miten toimia, jatkoi ruotsalaispuolustaja pienen hymyn saattelemana.