171

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
16.9.2020

Lokakuun kotipelien irtoliput nyt myynnissä!

”Teemme kaikkemme turvallisen ottelutapahtuman takaamiseksi.”

artikkeli_irtoliput.jpg

Turun Palloseuran kotipelien irtolippumyynti tulevaan kauteen on käynnistynyt tänään keskiviikkona klo 12. Ja nopeat syövät hitaat, tai ainakin näkevät Liiga-kiekkoa Gatoradessa lokakuussa. Tässä vaiheessa irtolippuja myydään ainoastaan lokakuun otteluihin. Ja rajoitetulla yleisökapasiteetilla.

Koronaviruksen aiheuttamien varotoimenpiteiden myötä nyt myyntiin tulevat liput ovat kaikki numeroimattomia, eli nopeimmille pelipäivinä Gatorade Centeriin saapuville on luvassa myös parhaat mahdolliset paikat vallitsevissa katsomolohkoissa.

Kausikorttilaisena pääset takuuvarmasti jokaiseen kotiotteluun. Ja kun saavut hallille ajoissa, pääset valitsemaan itsellesi myös mieleisesi istumapaikan. Katsomot on jaettu turvallisesti lohkoihin, Pre Seasonilla käyttöön otetun toimintamallin mukaisesti.

– Teemme kaikkemme turvallisen ottelutapahtuman takaamiseksi joka ikiselle katsojalle. Olemme rakentaneet tapahtumiemme turvallisuuskokonaisuutta pitkään ja huolellisesti. Me haluamme tarjota Gatorade Centerissä Suomen turvallisinta ja elämysrikkainta lätkää, painottaa TPS:n liiketoimintajohtaja Heidi Aho.

Kiiruhda lippuostoksille TÄÄLTÄ, niin varmistat itsellesi elämyksellisen lokakuun!