151

karuselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
5.3.2021

Lisäpiste Mikkelistä

Perjantai-illan ratkaisu haettiin pitkän kaavan kautta!

51001514968_db688342c1_k.jpg

Jukurit-TPS 2–3 (1–0, 0–1, 1–1, 0–0, 0–1)

Turun Palloseura kohtasi perjantai-iltana Mikkelin Ikioma Areenalla Jukurit. Kamppailu oli joukkueiden kauden neljäs ja samalla kuluvan viikon toinen kohtaaminen. Keskiviikkona Seura kaatoi mikkeliläiset lukemin 3–0. Kotijoukkue Jukurit luisteli perjantain taistoon kymmenen ottelun tappioputkessa. 

Ottelu alkoi vauhdikkaissa merkeissä ja tempo jatkui läpi ensimmäisen erän. Peli aaltoili päästä toiseen, eikä katkoja jouduttu viheltämään kuin muutama. Pöytäkirjamerkintöjäkään ei liikaa jouduttu kirjaamaa, sillä erässä nähtiin vain yksi maali ja yksi jäähy.

Aleksi Anttalainen istui ottelun ensimmäisen rangaistuksen, mutta kotijoukkue ei onnistunut hyödyntämään ylivoimaa. Anttalaisen rangaistus vihellettiin noin kahden minuutin pelin jälkeen ja erän toinen pöytäkirjamerkintä, eli maali nähtiin vajaat kaksi minuuttia ennen summerin soittoa. Jukurien Aleksandr Jakovenko laukoi erän ainokaisen ajassa 18.43.

Toisessa erässä ei myöskään maaleilla mässäilty, sillä toisen 20 minuuttisen aikana todistettiin niin ikään vain yksi maali. Osumasta vastasi Juuso Pärssinen digitaalien näyttäessä aikaa 36.04. Tasoitusmaalin alustivat Johan Ivarsson, sekä Lauri Pajuniemi.

Perjantai-illan kolmanteen luisteltiin 1–1-tasatilanteessa. Palloseura kultakypärä Josh Kestner rikkoi kuitenkin tasatilanteen vajaan kuuden minuutin jälkeen. Jenkkihyökkääjän kauden 17. maalin syötti venäläistaikuri Ruslan Iskhakov. Väkkärä venäläinen oli ottelun seuraavassa maalissa antisankarin roolissa, kun hän joutui todistamaan Jukurien tasoitusmaalin rangaistusaitiosta.

Kotijoukkueen ensimmäisen maalin iskenyt Jakovenko laukoi myös mikkeliläisten toisen maalin kolmannen erän puolivälissä. Ylivoimamaali jäi kuitenkin varsinaisen peliajan viimeiseksi ja summerin soidessa tilanne oli tasan 2–2. Perjantai-illan ratkaisua siirryttiin hakemaan jatkoajalta.

Viiden minuutin lisäajallakaan ei maalia kumpaankaan päähän isketty ja voittajaa lähdettiin selvittämään mies miestä vastaan periaatteella. Voittolaukauskilpailussa kierroksia ammuttiin yhteensä kymmenen ennen kuin illan ratkaisu saatiin ilmoille.

Josh Kestner ohitti Jukurien maalia vartioineen Mika Järvisen ja lopetti perjantain taistelun. Loppulukemat Mikkelin Ikioma Areenalla kirjattiin lopulta 2–3. Voitto oli viikon toinen ja samalla koko kauden neljäs mikkeliläisistä.

Seuran taistelu jatkuu heti huomenna lauantaina Lappeenrannassa, kun SaiPa isännöi turkulaisia!