231

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
17.11.2018

Liigan kärkitaisto Oulussa!

Kärpät ja TPS vastaavat lauantain kiekkokierroksen odotetuimmasta kohtaamisesta.

17.11.artikkeli.png

Jääkiekkoilevan Suomen katseet kohdistuvat lauantai-iltana Ouluun, jossa Kärpät ja TPS kohtaavat Liigan kärkikamppailussa. Pohjoisesta tihkuneiden tietojen mukaan Raksilan lehterit ovat jättiläisten kohtaamisessa tupaten täynnä, joten tunnelmaa ei tule tästä taistosta puuttumaan.

TPS etenee iltaan perjantaina Kuopiossa kärsityn tappion myötä takuuvarmasti taisteluvalmiina. Taisteluvalmiutta eittämättä tarvitaankin, sillä vastaan asettuu sarjan kuntopuntarin ykkösjoukkue. Kärpät on kerännyt tämän kauden 10 kotiottelustaan 25 pistettä. Jotta totuus ei kuitenkaan unohtuisi, on TPS Liigan tämän hetken paras vierasjoukkue. Turkulaiset ovat napsineet 11 vierasväännöstä 27 pistettä.

TPS:n kokoonpanoon on tehty yksi muutos eilisen KalPa-ottelun jäljiltä. Otto Nieminen palaa kokoonpanoon ja vastaavasti Patrick Bjorkstrand seuraa ottelua katsomon puolella.

Erityismaininnan arvoista on se, että Niemisen matkanteko Ouluun käynnistyi myöhään perjantai-iltana yöjunalla Turusta, kun hyökkääjän pelikunnon tila näytti vihreää valoa. Tätä on sitoutuneisuus!

Kiekko putoaa jäähän Raksilan illassa klo 17!