171

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
3.1.2019

Liiga-vuosi käyntiin Gatorade Centerissä

"Nyt vaan kaasu pohjaan ja eteenpäin!"

3.1.artikkeli.png

Turun Palloseuran vuosi 2019 Liigassa käynnistyy torstai-illassa Vaasan Sportia vastaan. TPS ja Sport kohtaavat Gatorade Centerissä illalla kolmannen kerran kuluvan kauden aikana. Voitot aikaisemmista taistoista ovat tasan 1–1.

TPS puskee sarjassa toisena 71 pisteellä, kun taas vastaavasti kauden positiivisiin yllättäjiin kuuluva Sport lentää kahdeksantena, 53 pisteellään.

– Viesti joukkueelle oli, että taas mitataan. Meillä on hyvä porukka ja meidän ei tarvitse katsella taaksepäin, että mitä on tapahtunut. Nyt vaan kassu pohjaan ja eteenpäin! Nautitaan hetkestä, sillä siitä tässä on kuitenkin kyse, painottaa TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskinen illan askelmerkkejä.

TPS:n kokoonpano on elänyt edellisen Lukko-pelin jälkeen. Puolustuksesta puuttu Joe Piskula, mutta vastaavasti Olli Kaskinen palaa TPS:n takalinjoille. Turkulaisten maalilla venyy illalla Henrik Haukeland.

– Lähtökohdat ovat hyvät meidän kannalta. Mitään ei tarvitse muuttaa, vaan jatketaan siitä mihin Lukkoa vastaan jäätiin, linjaa TPS-hyökkääjä Oskari Siiki.

– Sport pelasi eilen Tampereella, joten sinne vaan kiekkoa heidän pakkien selustaan ja sitä kautta hallintaa meille. Sieltä ne kolme pistettä jäävät sitten Turkuun, kuuluu Siikin visio torstai-illasta.