171

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
2.10.2020

Liiga-kausi käyntiin Porissa

Palloseuran runkosarja alkaa Ässien vieraana.

artikkeli_kokoonpano.jpg

Pitkä odotus on ohi ja Turun Palloseuran Liiga-kauden ensimmäinen ottelu on käsillä. TPS:n taistelu pisteistä pyörähtää käyntiin Porin Isomäessä, kun Ässät isännöi mustavalkoisia. Joukkueet ottivat viimeksi yhteen viime kauden päätösottelussa.

Viime kausi päättyi Porin Isomäessä ja uusi kausi aloitetaan samassa paikassa. Ässät ja TPS pelasivat viime kauden viimeiseksi jääneen ottelun ilman yleisöä koronavirusepidemian takia. Palloseura voitti ottelun voittomaalikilpailun päätteeksi lukemin 3–4.

Pitkä harjoituskausi on takana ja TPS lähtee hyvin valmistautuneena kauden ensimmäiseen koitokseen. Pre-seasonilla Palloseura pelasi yhteensä 17 kamppailua, kun lasketaan yhteen Pitsiturnauksessa ja 3v3 Super Series -turnauksessa pelatut pienpelit. TPS pelasi harjoituskaudella yhteensä kuusi täyspitkää ottelua.

Illan ottelu on mielenkiintoinen jo itsessään kauden ensimmäisenä otteluna, mutta Isomäen pimenevässä perjantaissa on monta asiaa, jotka kannattaa ottaa tarkkailuun.

Topias Haapanen pelasi viime kauden viimeiset ottelut Ässien paidassa ja tekee nyt paluun Isomäen jäälle mustavalkoisten hyökkääjänä. Haapanen hyökkää yhdessä Ruslan Iskhakovin ja Timur Ibragimovin kanssa.

Palloseuran maalilla nähdään tänään harjoituskaudella kaikkien tietoisuuteen noussut Andrei Kareev. Maalivahtiasetelma illan ottelussa on niin ikään mielenkiintoinen, sillä Ässien veräjänvartijana toimii ruotsalaismaalivahti Linus Söderström. Molemmille maalivahdeille kamppailu on uran ensimmäinen Liigassa.

– Meidän pitää lähteä vetämään peliä ja olla koko ajan pelin päällä. Alusta asti pitää olla kova työmoraali, niin varmasti saamme hyvin pisteitä mukaan illan ottelusta, tuumaili hyökkääjä Juuso Pärssinen aamujään jälkeen.

Ässät-TPS -ottelu alkaa kello 18.30.