191

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
27.8.2018

Lauri Korpikoskesta TPS:n kapteeni

Ilari Filppula ja Joe Piskula täydentävät turkulaisten uudistetun kapteeniston.

Artikkelikuva.jpg

HC TPS iskee uuteen kiekkokauteen uudistuneella kapteenistolla. Uudeksi kapteeniksi valittiin hyökkääjä Lauri Korpikoski. Korpikosken varakapteeneina toimivat puolestaan Ilari Filppula ja yhdysvaltalaispuolustaja Joe Piskula.

– Totta kai tämä on minulle suuri kunnia. TPS on merkinnyt minulle aina paljon, vaikka olenkin ollut vuosia pois seuran arjesta. Seura on mennyt koko ajan eteenpäin ja jatkossa haluamme saavuttaa entistäkin hienompia asioita, kertoo Korpikoski.

– Joukkueestamme löytyy paljon johtajuutta. Esimerkiksi Santeri Lukka, Ilkka Heikkinen, Jonne Virtanen ja Simon Suoranta tuovat meidän arkeen paljon esimerkkiä vaatimustasosta ja toimintakulttuurista, Korpikoski kiittelee.

Millaisen kapteenin TPS sinusta saa?

– Olen saanut nähdä urani aikana paljon eri kapteeneja, joilta olen myös oppinut. Kaikki lähtee esimerkin näyttämisestä. En usko, että kapteenin täytyy olla koko ajan äänessä, mutta oikeilla hetkillä ääntä täytyy löytyä. Totta kai haluan myös vaalia pukukopin yhtenäisyyttä sekä auttaa myös nuoria pelaajia heidän arjessaan, viestittää kapteeni ensimmäistä päiväkäskyään.