151

karuselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
21.1.2021

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

”Toimenpide meni suunnitelmien mukaan onnistuneesti ja täysi toipuminen odotettavissa.”

50510789152_4e8d1d5564_k.jpg

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

– Tietysti ensimmäinen ajatus oli suuri pettymys, kun kävi selväksi, että operaatioon on mentävä. Tähän ratkaisuun tietysti vielä vaikutti se, että kautta on poikkeuksellisesti vielä tässä vaiheessa paljon jäljellä. Leikkaus itsessään yllätti positiivisesti, sillä pääsimme vähemmällä kuin aluksi ajattelimme ja tästä tullaan vielä täyteen pelikuntoon, kertoo Korpikoski.

TPS:n lääkärin Niklas Lindbladin mukaan Korpikoski pääsee täysipainoisen harjoittelun pariin alkukesästä.

– Toimenpide meni suunnitelmien mukaan onnistuneesti ja täysi toipuminen odotettavissa. Valitettavasti kuitenkin lonkan suhteen tehtyjen toimenpiteiden toipilasaika on pitkä ja tässäkin tapauksessa kuukausia, joten tämän kauden pelit todennäköisimmin ovat pelattu. Täysipainoiseen harjoitteluun päästään alkukesästä, Lindblad kertoo.

– Tähän asti olen selvinnyt urheiluvammojen suhteen urallani tosi vähällä, joten tämä täytyy ottaa hyvänä haasteena vastaan ja tulla entistä parempana takaisin. Kiitos kaikille TPS-yhteisön ihmisille siitä tuesta, mitä olette tänä kautena meille pelaajille antaneet. Toivottavasti näemme taas pian hallilla, viestittää Korpikoski.