281

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HPK TI 2.2. 18:30
12.9.2019

Lauantain Liiga-avauksessa jokaiselle jotain

Uudistettu Alkushow, ensipuraisu Kaapo-burgeriin, Kannattajien tifo, Hunajamaailman huvit ja paljon muuta…

PHOTO-2019-09-07-19-53-56.jpg

Turussa mikään ei herätä tunteita niin paljon kuin Turun Palloseura. Jokaisella on mielipide TPS:stä. Jokainen tietää TPS:n mustat ja valkoiset värit. Ne tiedetään myös Turun ulkopuolella.

Ja lauantaina TPS tarjoaa jokaiselle jotain, kun Liiga-kausi käynnistyy Turussa, Suomen kauneimmassa Liiga-kaupungissa.

Kaukalossa iskevät yhteen TPS ja Porin Ässät klo 17, mutta se on vain osa elämystä, jonne me kutsumme sinut mukaan elämään ja olemaan TPS!

Gatorade Centerissä tapahtuu jo paljon ennen aloituskiekon pudotusta. Haluamme elää mukana FC TPS:n nousutaistossa kohti Veikkausliigaa – Ja niinpä näytämme FC TPS:n ottelun Oulusta suorana Sport Barissa. Siellä on Happy Hour ja mustavalkoinen tunnelma ja sinä olet enemmän kuin tervetullut! Sisäänkäynti Business Clubin ovesta klo 14.30 – 15.30.

Suomen parhaat kannattajat ovat valmistelleet tifon Liiga-avaukseen, eikä sitä näe mistään televisiosta – tai kuule radiosta. Se pitää tulla fiilistelemään ajoissa paikan päälle!

Viime kaudella ihoa kananlihalle nostanut ja kokovartalovärähdyksiä tarjonnut alkushow on myös uudistettu kesän aikana 180 astetta sykähdyttävämmäksi. Viimeistään tämä show herättää sinut lauantai-illan elämykseen ja Liiga-kauteen.

Ajoissa kannattaa tulla myös sen vuoksi, että moni muu turkulainen saapuu paikalle. Ja jonottamisessa tulee nälkä. Onneksemme voimme tarjota sinulle tasavallan parhaat urheilueväät: on vegeä, on lihaa, on sushia ja kaikkea siltä väliltä. Ai niin, on myös Kaapo-burger! Kaapo Kakon mukaan nimetty burger kuljettaa sinut NHL:n makuiselle makumatkalle, jonka aikana tulee jano.

Ja kun jano iskee, palvelee Gatorade Centerin virvokevalikoima ikään katsomatta. Kylmää, kuumaa, kuplivaa, makeaa…mitä laitetaan? Ja miten paljon? Sen päätät sinä.

Koska lupaamme jokaiselle jotain, on Jore-karhun isännöimässä Hunajamaailmassa tietysti täysi hulivili ja hurlumhei päällä. Sinne vaan lapset leikkimään ja nauttimaan täysin ilmaiseksi Lahjan tyttöjen valvovien ja ystävällisten silmien alle.

Isketään tähän vielä päälle klo 15.30-16.00 voimassa oleva ilmainen pysäköinti ja Happy Hour ympäri Gatorade Centeriä, niin kaikki on kerrottu.

Että sellainen lauantai!

Tee lippuostoksesi TÄÄLLÄ, niin ei tarvitse odotella lippujonoissa, kun muut istuvat jo katsomossa.

Kohta nähdään – Kiitos, kun olet TPS!