171

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
26.2.2020

Kuopion KalPa vieraaksi

Turun Palloseura isännöi savolaisia keskiviikkoiltana Gatorade Centerissä!

artikkeli_tps_kalpa.jpg

Turun Palloseuran ottelut jatkuvat keskiviikkona Gatorade Centerissä, kun Kuopion KalPa saapuu Turkuun. Ottelu on kauden neljäs ja viimeinen kohtaaminen runkosarjassa. Joukkueiden viimeisin kohtaaminen Kuopiossa päättyi TPS:n 2–5 -voittoon. Voiton takuumiehenä toimi hattutempun iskenyt Lauri Korpikoski.

Joukkueiden kolmesta tämän kauden kohtaamisesta Palloseura on voittanut kaksi. Molemmat voitot ovat tulleet Savosta lukemin 2–5. Joulukuun 11. päivä KalPa haki Turusta lisäpisteen voittomaalikilpailun päätteeksi. Taistelun ratkaisijana toimi KalPa-hyökkääjä Miikka Pitkänen, joka onnistui ainoana laukojana voittomaalikilpailussa.

TPS lähtee illan kamppailuun allaan voitto lauantailta Lahdesta. Pelicans kaatui Lahden Isku Areenalla numeroin 2–6. Pelicans johti ottelua ensimmäisen erän jälkeen 2–0, mutta turkulaiset iskivät kahteen viimeiseen erään kuusi maalia. Lauri Pajuniemi ja Markus Nurmi viettivät Lahdessa kahden maalin iltaa.

Lauantain voittoa edelsi kolme tappiollista kamppailua. Viimeisestä viidestä ottelusta Palloseura on voittanut kaksi, kun kuopiolaiset ovat samaisesta ottelumäärästä pystyneet voittamaan vain yhden. Sarjataulukossa savolaiset ovat Palloseuraa kaksi sijaa ylempänä ja joukkueiden välinen piste-ero on 12 pistettä.

– Hyvillä fiiliksillä lähdetään illan kamppailuun. Lauantaina Lahdessa pelasimme hyvin kaksi viimeistä erää ja sieltä otetaan kaikki positiiviset asiat mukaan! Meidän pitää olla tänään energisiä ja vastata KalPan kovaan luisteluun! Molempiin suuntiin on tehtävä kovasti töitä ja kaikkensa pitää antaa voiton eteen, tuumaili nuori hyökkääjä Aarne Intonen ennen illan kamppailua.