171

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
2.3.2019

Kuopion illassa isketään!

Rasmus Tirronen torjuntavuorossa TPS:n maalilla.

2.3artikkeli.png

Turun Palloseuran Savon kiertue jatkuu tänään Kuopiossa KalPan vieraana. Molemmat joukkueet pelasivat myös eilen Liiga-jäillä. TPS kiri Jukureita vastaan kolmannessa erässä kahden maalin takaa tasoihin ja jatkoajalla aina voittoon asti. KalPa puolestaan hävisi jo kuudennen perättäisen ottelunsa, kun Ilves oli Tampereella parempi numeroin 4–1.

Joukkueet ovat kohdanneet kuluvalla kaudella kolmesti KalPan voittaen kaksi ensimmäistä ja TPS:n vieden nimiinsä viikko sitten pelatun Turun ottelun. Kaapo Kakko iski ottelun molemmat maalit ja Rasmus Tirronen piti kuopiolaiset nollilla. Tätä lisää tänään, kiitos!

KalPa on hävinnyt viimeisestä kymmenestä ottelustaan peräti yhdeksän ja putosi eilen sarjassa jo sijalle 13. TPS sen sijaan rikkoi eilen sadan pisteen rajan Liigassa. Turkulaisilla on jäljellä vielä kuusi runkosarjaottelua ja etumatkaa takaa-ajavaan Tapparaan on nyt neljä pistettä.

TPS on tehnyt pieniä viilauksia kokoonpanonsa eilisen Mikkelin illan jäljiltä. Rasmus Tirronen toimii taas vuorostaan TPS:n viimeisenä lukkona tolppien välissä. Kovaa jälkeä viikko sitten KalPaa vastaan tehneet Oula Palve ja Kaapo Kakko pelaavat yhdessä Simon Suorannan kanssa. Ilari Filppula saa laidoilleen Petrus Palmun ja Zach Budishin. Kolmos- ja nelosketjut jatkavat eilisessä koostumuksessa.

– Molemmat joukkueet ovat luisteluvoimaisia, joten jalkaa pitää tänä iltana liikutella Kuopion illassa. Omalta kohdaltani KalPa on sellainen vastustaja, jota vastaan en ole tehnyt koskaan Liiga-maalia. Se tilastofakta muutetaan tänä iltana toisenlaiseksi, liekittää TPS:n laitahyökkääjä Teemu Väyrynen klo 17 alkavaa taistoa sarjapisteistä.