261

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
11.11.2020

Kuntopuntarin kärki vieraaksi

Maaottelutauko on ohi ja Turun Palloseuran pelit jatkuvat keskiviikkona!

artikkeli_kokoonpano_vhp.jpg

Maaottelutauko on ohi ja Turun Palloseuran pelit jatkuvat keskiviikkona, kun Lahden Pelicans saapuu Gatorade Centeriin. Ennen maaottelutauolle siirtymistä joukkueet pelasivat viimeksi 31. päivä lokakuuta. Lokakuun viimeisenä päivänä TPS kohtasi Helsingin IFK:n ja Lahtelaiset vierailivat Jyväskylässä JYPin vieraana.

Ottelu HIFK:ta vastaan oli Palloseuran Liiga-kauden 11 kamppailu. Helsinkiläiset voittivat ottelun lopulta jatkoajalla puolustaja Joonas Lyytisen lavasta lähteneellä laukauksella. HIFK-ottelua edelsi voitto KooKoosta Kouvolan Lumon Areenalta. Mustavalkoiset ovat voittaneet viimeisestä viidestä ottelusta kaksi.

Keskiviikkoillan vierasjoukkue Pelicans luistelee Gatorade Centerin jäälle neljän ottelun voittoputkessa. Lahtelaiset ovat iskeneet neljään viimeiseen voitokkaaseen otteluun yhteensä 21 maalia. Pussinokat lähtevät iltaan kuntopuntarin piikkipaikalta.

Illan taistossa TPS:n kokoonpanossa nähdään pientä vaihtuvuutta ketjukoostumusten osalta. Markus Nurmi on sivussa maaottelukomennuksen jälkeisen karanteenin takia ja venäläistaikuri Ruslan Iskhakov palaa pelaavaan kokoonpanoon. Ukko-Pekka Luukkonen vartioi TPS:n maalia.

– Meidän pitää tehdä sovittuja asioita ja hallita peliä! Tietenkin erikoistilanteet ovat tärkeässä roolissa ja niissä kun onnistumme, niin kolme pistettä jää varmasti Turkuun, tuumaili hyökkääjä Juhani Jasu aamujään jälkeen.