051

tps_hpk_karuselli.jpgkaruselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HPK LA 26.12. 17:00 OSTA LIPUT
18.1.2020

Kuntopuntarin kärki vieraaksi

TPS kohtaa kotikaukalossa kovakuntoisen KooKoon.

artikkeli_tps_kookoo.jpg

Turun Palloseuran viikon kolmannessa ja viimeisessä ottelussa vastaan asettuu Kouvolan KooKoo. Ottelu alkaa poikkeuksellisesti jo kello 16.00. Kovassa lennossa oleva kouvolalaisryhmä luistelee Gatorade Centerin jäälle kuuden ottelun voittoputkessa. Kymmenestä viimeisestä ottelusta KooKoo on kerännyt 27 pistettä.

Palloseura lähtee metsästämään lauantai-iltana neljättä peräkkäistä voittoa. Eilen perjantaina TPS haki jatkoaikavoiton Hämeenlinnasta, tultuaan kahden maalin takaa-ajo asemasta tasoihin. Markus Nurmi ratkaisi ottelun kylmän viileällä laukauksella jatkoajan ensimmäisellä minuutilla.  

Kauden kahdessa aikaisemmassa kohtaamisessa molemmilla kerroilla voittajaksi on selviytynyt vierasjoukkue. Syyskuussa TPS haki täyden pistepotin Kouvolasta tylyin lukemin 2–7 ja KooKoo voitti lokakuussa Turussa pelatun kamppailun 1–4.

– Tänään lähdetään jatkamaan hyviä otteita, joiden avulla olemme pystyneet raapimaan pisteitä viime peleistä! Vastustaja on tällä hetkellä Liigan kovakuntoisin, joten sitä suuremmalla syyllä haluamme ottaa kolme pistettä kotiyleisön edessä, tuumaili hyökkääjä Joel Janatuinen ennen illan KooKoo-ottelua.

– Emme voi ottaa niin paljon rangaistuksia kuin viime peleissä. KooKoon joukkue on erittäin laadukas, ja he käyttävät kyllä maalipaikat tehokkaasti hyväksi. Meidän pitää vain jatkaa tiivistä pelaamista ja olla huolellisia koko 60 minuuttia, jatkoi Janatuinen.

Palloseuran kokoonpanossa ei nähdä kuin yksi muutos. Hyökkäysketjut ja maalivahtiosasto jatkavat ennallaan, mutta puolustuksessa nähdään yksi poikkeama perjantain HPK-otteluun. Nuori puolustaja Eemil Viro nähdään jälleen tositoimissa, kun hän palaa takaisin pelaavaan kokoonpanoon.